Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a decis Dan Petrescu viitorul?! ”Noi asta vrem acum”. Ce echipă va antrena ”Bursucul” în 2019

Şi-a decis Dan Petrescu viitorul?! ”Noi asta vrem acum”. Ce echipă va antrena ”Bursucul” în 2019

Fotbal intern

Comentarii

Dan Petrescu mai are un an de contract cu echipa chineză alături de care a retrogradat la sfârşitul sezonului încheiat în urmă cu o lună. Iar conducerea clubului ia în calcul chiar o continuare a colaborării dintre cele două părţi.

Dan Petrescu este în vacanţă din 11 noiembrie atunci când Guizhou Zicheng, echipa pentru care a semnat în vară, a terminat ultima ediţie a primei ligi chineze. Deşi antrenorul român nu a reuşit să salveze trupa de la retrogradare, asiaticii se gândesc să continue alături de omul care în 2018 a câştigat titlul pe banca CFRului. 

"Noi vrem să mergem mai departe cu Dan Petrescu. Normal că a fost o mare dezamăgire că am retrogradat, dar se mai întâmplă în fotbal şi nu e doar vina antrenorului. El a venit după 11 etape, când aveam doar 4 puncte. Apoi a avut o medie de un punct pe meci. E devreme să spunem ce obiective vor fi şi dacă vom încerca să promovăm imediat. Dar e clar că intenţionăm să facem o echipă cât mai puternică, împreună cu Dan", a declarat Mauro Pederzoli, directorul executiv al clubului chinez pentru gsp.ro. 
 
Numele lui Dan Petrescu a fost nu o dată amintit în ultima perioadă ca variantă pentru preluarea campioanei CFR, pe care antrenorul a părăsit-o în urmă cu şase luni. Dan Petrescu a făcut programul echipei până la reunirea de la începutul anului viitor, atunci când fotbaliştii lui Guizhou vor începe antrenamentele în vederea pregătirii noului sezon. Vitiorul lui Petrescus e va stabili cel mai probabil în acest final de an, atunci când antrenorul va discuta cu oficialii clubului chinez. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescuguizhou zhicengcfr cluj 

viewscnt
Articole similare