Experiențe împreună.
You are here:

Şi-a distrus bugetul de sărbători din cauza lui Dinamo! Suma imensă pierdută de un parior din Bucureşti!

Şi-a distrus bugetul de sărbători din cauza lui Dinamo! Suma imensă pierdută de un parior din Bucureşti! galerie foto

Pariuri sportive

Un parior din Bucureşti a plasat un pariu la o casă din bulevardul Iuliu Maniu şi credea că va da lovitura. Meciurile erau oarecum clare, iar câştigul ar fi trebuit să fie ridicat în urmatoarea zi, dacă totul mergea conform planului.

Acesta a mizat 5.000 de lei pe două evenimente: bate Dinamo la Timişoara şi meci cu minimum trei goluri la Jong Ajax – Den Bosch. Nu i-a ieşit niciunul. Dinamo s-a impiedicat de Timişoara, scor 0-0, Cornel Dinu desfiinţându-i pe dinamovisti pentru prestaţia slabă din Banat, numindu-i cocostarci:

„In prima repriza am simtit ca vrea sa joace la victorie Dinamo. Au fost multe mingi aruncate pe Rivaldinho si Nemec. si chiar niste combinatii in partile laterale. Totusi in prima repriza echipa care a atacat mai mult a fost Timisoara. A avut o mobilitate speciala in compartimentul ofensiv.

Peste mobilitatea jucatorilor de la Dinamo din defensiva. Dinamo a avut un joc sters, dar chiar si asa putea castiga. Doar ca a avut in atac doi cocostarci, ma refer la Rivaldinho si Bokila.

De primul e doar numele si niste interese ale celor care l-au adus aici, ori niste procente. Au avut niste situatii extraordinare. Cert e ca sunt straini de fotbal”, a zis Cornel Dinu la Telekom Sport.

Mai mult de atat, l-a ”scos” si meciul din Olanda, castigat de echipa de tineret a lui Ajax cu scorul de 1-0. Omul nostru s-a laudat cu biletul si l-a pus pe Facebook inainte de startul meciurilor, fiind ferm convins ca va castiga. Din nefericire, a ramas cu o gaura de 50 de milioane de lei vechi, chiar inainte de sarbatori…

sursa foto: bilete-pariuri.ro

Comentarii
viewscnt