Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a făcut bagajul şi a părăsit cantonamentul. Dinamo are probleme cu Adam Nemec

Şi-a făcut bagajul şi a părăsit cantonamentul. Dinamo are probleme cu Adam Nemec

Superliga

Comentarii

Adam Nemec (35 de ani) nu a mai suportat presiunea de la Dinamo, şi-ar fi făcut bagajele şi ar fi părăsit cantonamentul de la Săftica cu o zi înainte de meci.

Fără să dea vreo explicaţie, atacantul şi-ar fi strâns lucrurile şi ar fi părăsit-o pe Dinamo chiar înainte de meci cu Academica Clinceni, scor final 1-3, scrie ProSport.

Aceeaşi sursă scrie că, întrebat de Gigi Mulţescu, antrenorul lui Dinamo, ce are de gând să facă, Nemec ar fi răspuns: „Nu e treaba voastră! Am nişte probleme personale”.

Nu se ştie încă dacă slovacul are de gând să se mai întoarcă la Dinamo sau are de gând să renunţe definitiv la trupa din Ştefan cel Mare. Ce este cert în acest moment este că Nemec a plecat din cantonamentul echipei fără să dea explicaţii şi fără sa aibă acceptul staff-ului tehnic.

  • 20 de goluri în 78 meciuri a marcat Nemec în Liga 1 pentru Dinamo

Gigi Mulţescu, pregătit să renunţe la banca lui Dinamo


Actualul principal din "Ştefan cel Mare", Gheorghe Mulţescu, e aproape să renunţe. Tehnicianul simte că nu mai are puterea de a continua pe banca lui Dinamo şi a lăsat de înţeles că va discuta cu oficialii echipei în privinţa viitorului său pe bancă.

 „Nu cred că mai am puterea să mai continui. Mă gândesc să mă pun la dispoziţia conducerii, să vedem ce vor. Vom vorbi acum, mâine, poimâine. Pe lângă faptul că am primit trei goluri foarte ciudate, din cornere şi lovituri libere, lucrurile n-au stat cum trebuie.

Trăiesc o senzaţie, nici nu găsesc cuvintele. Mă simt inutil, poate n-am făcut ce trebuia să fac. Cu toate că m-am confruntat cu multe situaţii de-a lungul carierei, dar acum mi-e tare greu, e foarte ciudat. Poate cineva mai pregătit, mai inspirat, poate face altceva. Nu vreau să dau bir cu fugiţii, dar mi-e foarte greu”
, a declarat Gigi Mulţescu.

În urma înfrângerii cu Academica Clinceni, Dinamo e pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte, cu cinci mai multe decât ocupanta ultimului loc, Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: adam nemecliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare