Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a găsit FCSB antrenor? "Trebuie să am o discuţie cu domnul Becali"

Şi-a găsit FCSB antrenor? "Trebuie să am o discuţie cu domnul Becali"
Comentarii

FCSB a fost refuzată pe bandă rulantă de mai mulţi antrenori, însă există un om care este dispus să preia vicecampioana României dacă i se va propune şi dacă se va ajunge la un numitor comun. Numele său este Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni.

Patronul celor de la FCSB Bucureşti, Gigi Becali, a fost refuzat în mai mult rânduri de tehnicieni importanţi din fotbalul românesc, chiar în plin sezon competiţional. Cu toate acestea, se pare că nu a privit cu atenţie în Liga l. Există un antrenor care ar fi dispusă să preia pe FCSB Bucureşti, dacă părţile se vor înţelege. Nu are o carte de vizită beton, însă Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni, este dispus să experimenteze o strânsă colaborare cu Gigi Becali.

„În primul rând, eu sunt sub contract cu Academica Clinceni, aşa că trebuie să discut şi cu cei de la club. Vom vedea dacă sunt de acord, dacă îmi vor da voie să plec. Apoi, eu trebuie să am o discuţie cu domnul Becali. Dacă ne înţelegem? Nu ştim", a declarat Ilie Poenaru, după victoria cu Chindia Târgovişte, scor 3-1.

După despărţirea de Bogdan Andone, conducătorii lui FCSB nu au reuşit să-i convingă Antonio Conceicao, Cristian Bergodi, Cătălin Anghel sau Davis Mangia să preia frâile vicecampioanei României. În continuare, FCSB va juca duminică, de la ora 21, pe teren propriu, împotriva celor de FC Voluntari. Şi la această partidă, cel mai probabil va lua loc pe bancă interimarul Vergil Andronache. 

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare