Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a găsit FCSB antrenorul ideal? ”Are nevoie de timp, dar merită să ai răbdare cu el” EXCLUSIV

 Şi-a găsit FCSB antrenorul ideal? ”Are nevoie de timp, dar merită să ai răbdare cu el” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Numirea lui Edward Iordănescu la FCSB a fost comentată la Sport Report de fostul mare internaţional român, Florin Răducioiu.

Edward Iordănescu a debutat la FCSB cu o remiză, 1-1 cu Sepsi. Cu toate acestea, fostul mare atacant român, Florin Răducioiu, crede că FCSB va arăta altfel sub comanda noului său antrenor:

”Cred că va arăta altfel. Am văzut şi conferinţa de presă a lui Edi, lucrurile sunt clare între el şi patron. Sunt convins că Gigi Becali este de cuvânt şi îl va lăsa să lucreze” a mărturisit Răducioiu, la Sport Report.

În opinia lui Răducioiu, Edward Iordănescu este capabil să câştige titlul cu FCSB. Fostul mare atacant de la AC Milan, VfB Stuttgart, Monaco sau Espanyol a mai spus că noul antrenor al roş-albaştrilor este genul de antrenor cu care merită să ai răbdare:

”Este un antrenor care a cucerit un titlu cu CFR Cluj, are nevoie de timp pentru a-şi implementa ideile lui de joc. Este foarte pasionat. Am avut ocazia să vorbesc cu el de câteva ori. Îmi place şi cred că va face o treabă bună. Obiectivul lui este să câştige campionatul şi cred că au şanse bune. Dar au nevoie de timp. Este un antrenor cu care merită să ai răbdare” a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate la Telekom Sport.

În vârstă de 43 de ani, Edward Iordănescu l-a înlocuit la FCSB pe Dinu Todoran. Tehnicianul care a cucerit titlul în Liga 1 a mai pregătit în cariera sa formaţiile FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, CSKA Sofia, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş. 

Afla mai multe despre: edward iordănescuflorin răducioiu 

viewscnt
Articole similare