Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a impresionat colegii! Alex Mitriţă elogiat în presa spaniolă: ”Vine dintr-un fotbal cu un nivel foarte ridicat”

Şi-a impresionat colegii! Alex Mitriţă elogiat în presa spaniolă: ”Vine dintr-un fotbal cu un nivel foarte ridicat”

Stranieri

Comentarii

Alexandru Mitriţă, fostul golgheter al Craiovei şi-a cucerit deja coechipierii. Probabil cel mai valoros jucător de la New york City, Maxi Moralez, viitorul său coechipier a vorbit la superlativ despre internaţionalul român într-un interviu acordat cotidianului MARCA.

New York City sărbătoreşte transferul lui Alexandru Mitriţă. Românul este deja considerat un super transfer de către noii săi coechipieri. Maxi Moralez, cel mai bun jucător de la City este super încântat de colaborarea cu Mitriţă.

Fotbalistul argentinian care măsoară doar 1.58 de centimetri resimte plecarea lui David Villa, dar mărturiseşte că se înţelege deja foarte bine cu Mitriţă: ”Plecarea lui David Villa lasă un gol important în echipă. Am jucat alături de el vreme de doi ani, aşa că îmi dau seama ce greu va fi de înlocuit” a explicat Moralez, care apoi şi-a completat ideea vorbind şi despre noua achiziţie, Alexandru Mitriţă: ”Am avut puţin timp pentru a crea o conexiune între noi. A fost un amical şi adevărul este că ne-am înţeles foarte bine. Este un jucător cu un foarte bun nivel tehnico-tactic, vine dintr-un fotbal unde se joacă un fotbal de bună calitate. Sper să se adapteze rapid şi să ne ajute să marcăm cât mai multe goluri” a mai declarat Moralez în MARCA.

Maxi Moralez are acum 31 de ani şi în 2005 când a debutat pentru Racing era considerat un mare talent al fotbalului argentinian. fotbalistul a venit în Europa în 2009 şi a jucat pentru FC Moscova, iar din 2011 joacă în Major League Soccer, unde a evoluat pentru început la Atlanta. Din 2017 s-a transfert la New York City, formaţie pentru care a marcat 13 goluri în 61 de meciuri. Este considerat cel mai tehnic fotbalistul din campionatul nord-american, dar probabil că de acum va avea o concurenţă serioasă în noul său coechipier. Dar, mai mult ca sigur, şi un ajutor de nădejde. 

Afla mai multe despre: alexandru mitriţă 

viewscnt
Articole similare