Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a început cariera la Steaua, dar o vrea pe FCSB pe noul stadion din Ghencea: ”Asta e legea democraţiei”. EXCLUSIV

Şi-a început cariera la Steaua, dar o vrea pe FCSB pe noul stadion din Ghencea: ”Asta e legea democraţiei”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoichiţă susţine că FCSB ar trebui să primească dreptul să joace pe noul stadion Steaua, deoarece arena este construită din bani publici.

Noul stadion al Stelei se apropie de finalizare şi cei de la FCSB sunt tot mai interesaţi să joace în Ghencea, deşi se află în conflict cu Steaua. Mihai Stoichiţă, cel care a debutat la Steaua în meseria de antrenor şi a luat un titlu în 1998, este de părere că FCSB ar trebui să fie primită în Ghencea, deoarece arena a fost ridicată din fonduri publice.

”Probabil că va fi deschis oricui va vrea să joace acolo. Mai întâi trebuie demonstrat apartenenţa stadionului la Minister... nu ştiu dacă are dreptul Ministerul Apărării Naţionale să aibă acel stadion făcut din bani publici. Şi dacă are dreptul să îl folosească în exclusivitate. Ce exclusivitate să ai la treaba asta? Banii publici înseamnă bani comuni, ai mei, ai tăi, ai lui, ai tuturor care se plimbă în jurul nostru, prin parcul ăsta. Orice stadion poate fi accesat de oricine, este legea democraţiei, am vrut democraţie? Asta este legea democraţiei”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru Telekom Sport.

De ce FCSB n-ar putea juca pe noul stadion Steaua

Cei de la FCSB şi-ar dori să se mute pe noul stadion din Ghencea, deşi se află în conflict cu Steaua. De altfel, aici este principalul obstacol. Noua arenă va intra în proprietatea Ministerului Apărării, dar va fi administrată de clubul Steaua. Însă clubul Steaua şi FCSB se află în conflict şi încă sunt procese care îşi aşteaptă sentinţele. Ceea ce înseamnă că Steaua are suportul legal pentru a bloca accesul FCSB-ului pe noua arenă.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare