Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a pierdut Steven Gerrard încrederea în Ianis Hagi? Românul a fost din nou rezervă în campionat, a şasea oară în ultimele şapte etape

Şi-a pierdut Steven Gerrard încrederea în Ianis Hagi? Românul a fost din nou rezervă în campionat, a şasea oară în ultimele şapte etape

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român Ianis Hagi (22 de ani) a fost din nou rezervă pentru Glasgow Rangers, în campionat. Este a şasea oară când mijlocaşul se află în această postură, în ultimele şapte etape din campionatul Scoţiei.

Ianis Hagi a fost din nou rezervă la Glagow Rangers, duminică, în partida pe care echipa sa a câştigat-o, acasă, împotriva celor de la Aberdeen, scor 4-0, într-o partidă din etapa a 15-a din Scoţia. Cu acest succes, Rangers se distanţeză în fruntea clasamentului, la 11 puncte în faţa lui Rangers, care are două partide mai puţin disputate. A prins doar ultimele 15 minute, fiind extrem de activ în faza ofensivă, cât şi în cea defensivă.

În ultimele şapte runde, Ianis Hagi a fost titular o singură dată, în victoria cu Livingston, scor 2-0, când a oferit şi o pasă de gol. În meciurile cu Motherwell, Celtic şi Kilmarnock nu a fost folosit deloc, iar în meciurile cu Ross County, Hamilton şi Aberdeen a totalizat 62 de minute.

În acest sezon, Ianis Hagi a bifat 19 prezenţe, reuşind să marcheze un gol şi să ofere opt pase de gol.

Pentru Rangers urmează partida din Europa League, cu Benfica Lisabona, în cea de-a patra rundă a grupelor.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare