Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a pus banii la bătaie pentru a deveni investitor la Dinamo. Un nume important a dezvăluit planul pe care l-a înaintat: "Eu am imprumutat"

Şi-a pus banii la bătaie pentru a deveni investitor la Dinamo. Un nume important a dezvăluit planul pe care l-a înaintat: "Eu am imprumutat"
Comentarii

Dinamo Bucureşti a ajuns din nou în insolvenţă şi are nevoie de bani pentru a avea un mediu, care să fie baza performanţelor. În ultimii ani, clubul a fost interesant pentru mai multe persoane, inclusiv pentru Mircea Rednic. El a recunoscut că a vrut să investească şi a anunţat ce plan avea.

Mircea Rednic a vrut să investească la Dinamo Bucureşti. A pus banii pe masă: "Am împrumutat cu 250.000 de euro"

Dinamo a reuşit să rezolve una dintre cele mai mari probleme din acest sezon: interdicţia la transferuri. "Câinii" au întărit lotul cu mai multe transferuri dintr-un foc. Acum, alb-roşii sunt nevoiţi să redreseze clubul din punct de vedere financiar, prin insolvenţă. 

Într-un interviu pentru Telekom Sport, fostul antrenor de la Dinamo, Mircea Rednic, l-a atacat pe Ionuţ Negoiţă. În plus, a dezvăluit sumele cu care a ajutat clubul şi a afirmat că şi-a dorit să investească. 

Rednic şi-ar fi dorit să strângă alături de el mai multe persoane cu care să susţină clubul pe care l-a antrenat de patru şi cu care a câştigat campionatul în 2007. Planul l-a făcut în 2019, când era antrenor şi a adus bani de acasă, înainte ca Ionuţ Negoiţă să-i cedeze acţiunile lui Pablo Cortacero. 

"Nu se vrea, e clar. Prin ceea ce s-a făcut acum e clar că nu s-a vrut binele echipei şi de aia regret, că am fost acolo şi ştiu. Nu s-a continuat cu mine, un om care vine şi oricum nu se ajungea în situaţia asta. Nu se poate să vină cineva să vinzi clubul şi să-i vinzi clubul unuia care nu îţi oferă nicio garanţie (n.r. - lui Pablo Cortacero). Ok, a venit cu ceva bani la început, dar apoi, când vezi că aduce jucători care nu prea au jucat pe la echipele lor şi dai contracte de 20-30.000, dacă sunt adevărate... 

Eu în niciun caz nu acceptam aşa ceva şi aş fi fost dispus să investesc. Şi azi au făcut promisiuni, toată lumea vine cu sfaturi. Promit. Şi Hunedoara, şi Dinamo au nevoie de bani. Nu, tată, cum eu am împrumutat clubul, haideţi ne adunăm cinci, şase inşi, stabilim o sumă, 200 de mii, 300 de mii, deci se poate. Cum eu am împrumutat clubul, imprumutam clubul. Dinamo are nevoie de bani. Eu am imprumutat cu două transferuri, de 200, 250 de mii (n.r. - de euro), pe care mi i-am recuperat. Din moment ce imprumutam, e clar ne implicam şi aveam cunoştinţe fotbalistice şi relaţii. Acum e o nebuloasă, nu ştim cine e acţionar", a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport. 

Cu ani în urmă, antrenorul chiar a dorit să cumpere clubul din "Ştefan cel Mare": "Eu am vrut să cumpăr Dinamo şi Nicolae Badea poate să confirme. Acum, în această perioadă. Domnul Badea poate să vă confirme. Singur nu puteam să iau clubul. Am încercat şi nu s-a putut", a susţinut Mircea Rednic. 

Afla mai multe despre: mircea rednicinvestitor dinamofinantator dinamomircea rednic bani dinamopablo cortacero 

viewscnt
Articole similare