Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu şi a ajuns în Franţa. A fost prezentat la fosta formaţie a lui Didier Drogba

Şi-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu şi a ajuns în Franţa. A fost prezentat la fosta formaţie a lui Didier Drogba

Fotbal

Comentarii

Fostul mijlocaş lateral al celor de la Astra Giurgiu, Julien Begue (26 de ani), a fost prezentat oficial la formaţia franceză Le Mans.

Julien Begue a crescut la juniorii lui Bordeaux şi Grenbole, iar la seniori a jucat pentru Bourg-en-Bresse, US Boulogne şi EA Guingamp (Ligue 1 - 4 meciuri). Francezul a sosit în România în vara anului 2018, la Astra, din postura de jucător liber de contract.

Cotat pe Transfermarkt.de la 525.000 de euro, Begue a bifat 54 de meciuri pentru Astra Giurgiu în Liga 1, unde a marcat 6 goluri. De asemenea, a jucat 7 meciuri în Cupa României, marcând de 3 goluri. 

Francezul mai avea contract cu Astra până la 30 iunie, însă a fost lăsat să plece de la Giurgiu la finele lunii mai. Astăzi, formaţia Le Mans a anunţat, oficial, transferul jucătorului născut la Saint-Pierre, în Reunion.

 

Şi-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu şi a ajuns în Franţa. A fost prezentat la fosta formaţie a lui Didier Drogba, Gervinho sau Grafite

În ultimii 20 de ani, Le Mans a trecut de la extaz la agonie, şi invers, de foarte multe ori. S-au perindat în primele trei ligi din Franţa, cea mai bună perioadă fiind cea din 2005-2010, când a activat doar în Ligue 1. 

În 2013, Le Mans a intrat în faliment, iar echipa a trebuit să o ia de la capăt, din liga a şasea franceză. După cinci ani, Le Mans s-a întors în Ligue 2, însă pandemia avea să le taie din nou elanul suporterilor. Campionatul s-a "îngheţat", iar Le Mans a fost prinsă în locurile retrogradabile. Astfel, în sezonul viitor Le Mans va evolua în Liga Naţională Franceză, al treilea eşalon.

De-a lungul istoriei, nume mari ale fotbalului internaţional au evoluat la Le Mans. Iată o listă scurtă a acestora: Sebastian Corchia, Didier Drogba, răposatul Patrick Ekeng, Gervinho, Grafite, Romaric, Morgan Sanson sau Stephane Sessegnon

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare