Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi aici se face diferenţa. Becali nu-şi lasă jucătorii să se vaccineze, la CFR lotul e imunizat în proporţie de 90%: "Tocmai ca să nu avem episoade de acest gen!" | EXCLUSIV

Şi aici se face diferenţa. Becali nu-şi lasă jucătorii să se vaccineze, la CFR lotul e imunizat în proporţie de 90%: "Tocmai ca să nu avem episoade de acest gen!" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are lotul vaccinat sau trecut prin COVID-19 în proporţie de 90%. Marius Bilaşco, oficialul CFR-ului, a dezvăluit acest aspect la Telekom Sport, în contextul discuţiei despre focarul de la FCSB, care e decimată înaintea meciului cu CS Mioveni din Liga 1. Bilaşco a spus că jucătorii de la CFR Cluj s-au vaccinat tocmai ca să nu aibă parte de episoade precum cel prin care trece FCSB acum.

Şi aici se face diferenţa. Becali nu-şi lasă jucătorii să se vaccineze, la CFR lotul e imunizat în proporţie de 90%

FCSB trece printr-o perioadă grea după ce a devenit un adevărat focar de COVID-19, în urma cazurilor apărute la echipă. Antrenorul Edi Iordănescu şi o parte din stafful său, dar şi mai mulţi jucători, sunt infectaţi cu Coronavirus. Asta şi pentru patronul Gigi Becali nu-şi lasă jucătorii să se vaccineze, după cum a declarat.

De partea cealaltă, la CFR Cluj, Marius Bilaşco a declarat la Telekom Sport că lotul campioanei e imunizat în proporţie de 90%. Ţinând cont de cum ar putea influenţa acest aspect lupta la titlu, vaccinul ar putea face diferenţa în ceea ce priveşte viitoarea campioană.

"La noi suntem cu procentul de vaccinare undeva la 90. Sunt jucători care au trecut prin boală, sunt acoperiţi şi nu necesită acum vaccin. Sper să ajungem la sută la sută. Din punctul meu vedere, e situaţia ideală ca să nu avem episoade de acest gen. Au fost discuţii, recunosc, cu câţiva dintre ei. Sfaturi. La unii jucători care au trecut prin boală. Am avut jucători care ne-au solicitat, din proprie iniţiativă, să se vaccineze", a spus Marius Bilaşco, la Telekom Sport.

Mai mult, Bilaşco a dezvăluit că, în ciuda faptului că aproape toţi jucătorii sunt vaccinaţi, lotul CFR-ului e testat periodic la cel mai mic simptom resimţit de vreun jucător. "La cel mai mic simptom se testează jucătorul şi încercăm să-l izolăm", a mai spus Marius Bilaşco.

Ce a spus Gigi Becali despre vaccinarea jucătorilor de la FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că nu-şi lasă jucătorii să se vaccineze. „Conform regulamentului, fotbaliştii care sunt deja vaccinaţi pot juca fără să mai facă teste. Asta înseamnă că ei pot avea coronavirus si n-avem cum să aflăm asta, dacă nu-i testăm. Dacă joacă având COVID pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului.

Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Şi cine e de vină? Nimeni. Am atacat hotărârea Ministerului care spune că nu se mai fac teste. O facem pentru fotbalişti, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toţi înainte de meci. Dar FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu şi încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei ştiu de la patron că nu e bine şi îl iubesc şi îl ascultă pe patron. Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonţ la cap. Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos”, a spus Becali.

Afla mai multe despre: cfr clujvaccinjucatorifcsbliga 1titlu 

viewscnt
Articole similare