Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-au cerut banii în direct! Alex Ioniţă şi mesajele sale disperate către conducere: "Nu ne-am luat banii de ceva vreme. Vrem locul trei ca să luăm şi noi mai mulţi bani!"

Şi-au cerut banii în direct! Alex Ioniţă şi mesajele sale disperate către conducere: "Nu ne-am luat banii de ceva vreme. Vrem locul trei ca să luăm şi noi mai mulţi bani!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

"Nu i-am umilit, pur şi simplu am jucat mai bine decât ei" a spus Alex Ioniţă, după meci. Fotbalistul Astrei a declarat că victoria a fost pentru ziua patronului Ioan Niculae, dar a făcut imediat trimitere la situaţia financiară a echipei: "Au o situaţie dificilă, aşa cum este şi la noi. Am jucat pentru domnul Niculae, am înţeles că duminică e ziua lui. Sper să se gândească şi la noi, îi urăm la mulţi ani şi ne-am dori să fie mai mult alături de noi, pentru că avem nevoie. Nu ne-am mai luat banii de ceva vreme. A fost şi problema asta cu pandemia, dar sper să se rezolve. Domnul Dani Coman ne-a promis că o să meargă şi o să insiste să întoarcă faţa şi asupra noastră"

Ioniţă s-a declarat surprins de felul în care Bogdan Andone i-a certat pe el şi coechipierii săi la cabine, deşi Astra era clar echipa superioară: "Sincer, m-a surprins interviul domnului Andone. Ne-a cam certat. A zis că ne cream ocazii, dar nu le fructificăm. Că nu trebuie să-i mai lăsam să paseze, să fim mult mai agresivi"

Despre meciul cu U Craiova, fostul jucător al oltenilor spune: "Sperăm să jucăm la fel de bine. Vrem locul trei, dar o să fie un meci dificil, pentru că ei se bat la campionat. Noi nu avem nimic de pierdut. Dar vrem locul trei pentru a obţine cât mai mulţi bani şi vrem să arătăm că suntem o echipă bună. Şi trbeuie să primim şi noi banii. Acesta este singurul motiv pentru care jucăm pentru locul trei" a mai spus Ioniţă.

Afla mai multe despre: alex ioniţă 

viewscnt
Articole similare