Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-au dat seama adversarele lui Chelsea cum să o oprească pe campioana Europei? ”Ne-am chinuit, defensiva lor stătea foarte jos”

Şi-au dat seama adversarele lui Chelsea cum să o oprească pe campioana Europei? ”Ne-am chinuit, defensiva lor stătea foarte jos”
Comentarii

Chelsea a pierdut duelul din a doua rundă a grupelor Ligii Campionilor, scor 0-1, în faţa lui Juventus.

Chelsea, campioana en-titre a Europei, a început să scârţâie în ultimele meciuri, după un început bun de sezon. ”Albaştrii” erau consideraţi de mulţi favoriţii la câştigarea Premier League, mai ales după aducerea lui Romelu Lukaku în atac.

Însă, formaţia lui Thomas Tuchel a pierdut ultimele două partide consecutiv, prima oară când se întâmplă acest lucru de la venirea tehnicianului neamţ. 0-1 a fost învinsă Chelsea, mai de City, apoi de Juventus. În cele două partide, londonezii au avut, cumulativ, un şut pe poartă.

Dacă formaţia lui Guardiola a făcut un pressing intens şi foarte ridicat pe teren, italienii au făcut fix opusul. 4-4-2-ul lui Allegri a asigurat că echipa poate fi compactă şi se poate baza pe contre, lucru ce a mers, în final, împotriva campioanei Europei.

Şi-au dat seama adversarele lui Chelsea cum să o oprească pe campioana Europei?

După ce tacticile lui Tuchel puneau probleme tuturor echipelor în ultima stagiune, neamţul învingându-l pe Guardiola în trei meciuri din trei în ultima stagiune, antrenorii adverşi par să îi fi dat de cap lui Chelsea, care a arătat ca o umbră a echipei din ultimul sezon în ultimele meciuri.

Vorbind după eşecul cu Juventus, Tuchel a recunoscut că echipa sa a jucat mult sub aşteptări. Deşi a încercat să găsească explicaţii, neamţul a dezvăluit că nu înţelege exact de ce a căzut astfel formaţia sa în ultimele partide.

Nu cred că am început destul de alerţi. Primele 12-15 minute am fi putu să le punem mai multe probleme. Era foarte mult spaţiu pentru centrări periculaose în careu. Ne-am chinuit să ne intrăm în ritm pentru că defensiva lor stătea foarte jos.

Jucătorii nu alergau destul. Am fost atât de buni la antrenament ieri, dar nu destul de buni azi. Nu ştiu de ce. Cred că suntem puţin înceţi şi obosiţi, mai ales mental. De aceea este o situaţie stranie de analizat”, a declarat Thomas Tuchel.

Afla mai multe despre: chelseathomas tucheljuventus chelseachampions league 

viewscnt
Articole similare