Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi cu asta a spus totul! Jose Mourinho, reacţie FABULOASĂ după Liverpool - Barcelona 4-0

Şi cu asta a spus totul! Jose Mourinho, reacţie FABULOASĂ după Liverpool - Barcelona 4-0
Comentarii

Jose Mourinho crede că revenirea incredibilă avută de Liverpool în faţa Barcelonei i se datorează în totalitate antrenorului "cormoranilor", Jurgen Klopp.

"Aici este vorba despre el. Este o reflexie a personalităţii sale, a spiritului său de luptă, acela de a nu renunţa. Astăzi totul este despre mentalitatea lui Jurgen", a spus Jose Mourinho, la beIN Sports.

 

 

Apoi, tehnicianul portughez a comentat şi faza de la golul care i-a adus lui Liverpool calificarea în finala UEFA Champions League. În minutul 79, Trent Alexander-Arnold a executat un corner la prima bară, luându-i pe nepregătite pe jucătorii Barcelonei, iar Divock Origi l-a executat pe Marc-Andre ter Stegen cu un şut fără preluare.

"Dacă ai vedea acel gol într-un meci de sub 14-15 ani, ai spune: «copiii dorm pe ei, nu au mentalitatea de a juca fotbal, trebuie să înveţe lucrurile elementare ale jocului». Dar vorbim despre cei mai buni jucători din lume", a adăugat Mourinho.

Interesant este că, înaintea returului de pe Anfield, Mourinho excludea o posibilă revenire a "cormoranilor". "N-aş paria nici măcar un ban că Liverpool se va califica în finală", spunea portughezul.

"Nu, nu, nu, nu m-am aşteptat. Am spus că nimic nu e imposibil. Dar, dacă e posibil, Anfield e locul unde imposibilul devine posibil", a adăugat Mourinho, după meci.

 

 

Liverpool a întors scorul din tur şi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), pe FC Barcelona, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. Barcelona a câştigat prima manşă cu 3-0, dar echipa antrenată de Jurgen Klopp merge în ultimul act, pentru al doilea sezon consecutiv. Anul trecut, "cormoranii" au pierdut cu 3-1, finala cu Real Madrid.

Au marcat: Origi '7, '79, Wijnaldum '54, '56.

În cealaltă partidă retur a semifinalelor se vor întâlni, miercuri, de la ora 22.00, la Amsterdam, Ajax şi Tottenham. În tur, olandezii au câştigat la Londra, cu 1-0.

Finala va avea loc la 1 iunie, la Madrid, pe stadionul echipei Atletico.

Afla mai multe despre: mourinho 

viewscnt
Articole similare