Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi el se săturase de "tirania" Messi-Ronaldo! "Asta e pentru cei care iubesc fotbalul!" Luka Modric, mesaj puternic după ce a fost desemnat "The Best"

Şi el se săturase de "tirania" Messi-Ronaldo! "Asta e pentru cei care iubesc fotbalul!" Luka Modric, mesaj puternic după ce a fost desemnat "The Best"
Comentarii

Luka Modric a primit premiul pentru cel mai bun jucător din lume în 2018, în gala FIFA The Best, de la care au lipsit Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, fotbaliştii care în ultimul deceniu şi-au împărţit aproape toate premiile din lumea fotbalului la nivel individual.

Croatul care a ajuns până în finala CM 2018 cu naţionala ţării sale şi a cucerit Liga Campionilor cu Real Madrid, a transmis la final un mesaj puternic, care a trădat o uşoară frustrare a "restului lumii", în raport cu cei doi fotbalişti care au dominat acest sport în ultimii 10 ani.

"Acest premiu e pentru toţi cei care iubesc fotbalul!", a scris Modric pe Twitter, mesaj dublat de declaraţiile sale după ce a primit trofeul.

"Sunt fericit pentru că acum şi ceilalţi jucători sunt recunoscuţi şi apreciaţi, cei care în trecut ar fi meritat să câştige, dar nu au făcut-o!



Golurile sunt importante, iar jucători precum Cristiano şi Messi sunt din altă lume. Sunt cei doi cei mai buni jucători. Dar şi alţi jucători merită apreciere atunci când au un an bun. Sunt fericit că s-a întâmplat acum şi sper că şi în viitor vor câştiga premiul mijlocaşi sau fundaşi!"
, a declarat Luka Modric.

Afla mai multe despre: modricmessironaldothe bestgala the best 

viewscnt
Articole similare