Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şi eu sper să ajung pe lună, dar...rămân cu asta” Bogdan Lobonţ savuros înaintea duelului Suedia - România

”Şi eu sper să ajung pe lună, dar...rămân cu asta” Bogdan Lobonţ savuros înaintea duelului Suedia - România

Echipa națională

Comentarii

Fost mare internaţional român, actualmente antrenor la Universitatea Cluj în Liga a doua, Bogdan Lobonţ a oferit o replică savuroasă atunci când a fost întrebat dacă România poate câştiga în Suedia.

”E o diferenţă subtilă între a spera şi a vrea. Şi eu sper să ajung pe lună, dar... rămân cu asta. Trebuie să vrei, indiferent în ce domeniu lucrezi. Dacă pleci din start cu gândul că vrei, atunci eşti conştient de ceea ce trebuie să faci ca să ajungi de la punctul A la punctul B. Dacă doar speri, rămâi cu speratul. Şi te ascunzi în spatele oricărei dificultăţi care îţi apare în cale, sau în spatele oricărui alibi, ne ascundem după deget.În momentele de dificultate şi de negativitate ne ascundem în spatele alibiurilor, că e soarele, că e vina lui x sau a lui y. Dar niciodată nu ne.... nu analizăm corect situaţia care este şi realitatea care este” a explicat Lobonţ, fost internaţional român cu 87 de selecţii în echipa reprezentativă.

Actualul antrenor de la U Cluj le ţine pumnii tricolorilor în debutul preliminariilor pentru Euro 2020: ”Le ţin pumnii. Am fost acolo un an şi o lună, le ştiu calităţile, ştiu cum se lucrează, cunosc foarte bine stafful care este la echipa naţională. Şi sunt capabili, au toate cărţile să aibă o prestaţie de mare nivel, pentru că pot. Se construieşte. Sunt jucători cu calităţi extraordinare şi jucători tineri care vin din urmă. Am spus-o şi o repet, datoria noastră este să le creem mediul propice pentru ca aceşti jucători să îşi exprime calităţile şi talentul pe care îl au, la cote maxime.” a mai adăugat cel care a evoluat pentru AS Roma timp de 9 ani. 

Afla mai multe despre: bogdan lobonţ 

viewscnt
Articole similare