Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi fotbalul bulgar are umorul lui. A încercat să-şi sune secundul, însă a apelat un jurnalist pe care l-a făcut cu ou şi cu oţet

Şi fotbalul bulgar are umorul lui. A încercat să-şi sune secundul, însă a apelat un jurnalist pe care l-a făcut cu ou şi cu oţet

Fotbal

Comentarii

Situaţie amuzantă petrecută peste Dunăre, la vecinii bulgari, de la TSKA Sofia. Antrenorul sârb în vârstă de 72 de ani, Ljupko Petrovic, suspendat pentru partida de campionat cu Botev Plovdiv a încurcat butoanele telefonului.

Aflat în tribune, Ljupko Petrovic a explodat în momentul în care secundul său l-a trimis în teren pe portughezul Tiago Rodrigues. Iute la mânie, cu sângele fierbinte de balcanic, Petrovic a pus mâna pe telefon convins că-i va preda o lecţie secundului, cel care coordona echipa la meciul cu Plovdiv. Doar că, cel mai probabil vârsta, l-a trădat amarnic. A format numărul unui jurnalist bulgar, a ţipat şi a înjurat ca la uşa cortului, apoi şi-a dat seama de gafa făcută. 

Povestea fost făcută publică chiar de către jurnaliştii bulgari, însă n-a fost cu bun augur pentru Ljupko Petrovic. Liga Profesionistă de Fotbal din Bulgaria l-a amendat cu 1000 de euro pentru faptul că a încercat să-şi sune oamenii de pe banca de rezerve în timpul meciului, lucru interzis prin regulament.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare