Experiențe împreună.
You are here:

Şi FR Baschet a amânat competiţiile şi antrenamentele până la încheierea stării de urgenţă

Şi FR Baschet a amânat competiţiile şi antrenamentele până la încheierea stării de urgenţă

Baschet

Comentarii

Federaţia Română de Baschet a anunţat, vineri, că va prelungi termenul în care sunt interzise competiţiile şi antrenamentele, din 31 martie iniţial şi până la încheierea stării de urgenţă decretată pe teritoriul României, din cauza pandemiei Covid-19.

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul FRB s-a întrunit vineri în şedinţă extraordinară, la finalul căreia a anunţat că, după instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României şi având prioritatea de protejare a sănătăţii tuturor participanţilor din competiţiile din România, decide:

Prelungirea perioadei de suspendare a tuturor competiţiilor oficiale de baschet, organizate sub egida FRB/AJB/AMMB, până la încheierea stării de urgenţă pe teritoriul României;

Interzicerea tuturor antrenamentelor sportive colective pe durata stării de urgenţă pe teritoriul României;

Amânarea Adunării Generale Ordinare, convocată inţtial pentru data de 14 aprilie, pentru o dată ulterioară, care va fi aprobată de Consiliul Director al FRB.

Măsuri similare a comunicat, joi, şi Federaţia Română de Handbal.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe