Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi jucătorii Elveţiei s-au plâns de ceea ce au găsit în Bucureşti: ”Oricum ar fi, condiţiile sunt aceleaşi pentru ambele echipe”

Şi jucătorii Elveţiei s-au plâns de ceea ce au găsit în Bucureşti: ”Oricum ar fi, condiţiile sunt aceleaşi pentru ambele echipe”

EURO 2020

Comentarii

Jucătorii Elveţiei sunt deranjaţi de temperaturile pe care le-au întâlnit în Bucureşti. Manuel Akanji speră însă că va fi mai răcoare la ora meciului cu Franţa, care se va disputa pe National Arena, luni, de la 22:00.

Ultimele zile au fost caniculare în Bucureşti. Un val de căldură traversează suprafaţa ţării noastre şi temperaturile au devenit greu de suportat. Publicaţia elveţiană Blue News scrie că, sâmbătă, după ora 19:00, când s-a încheiat antrenamentul Elveţiei, termometrele arătau 34 de grade.

Temperaturile ridicate le-au pus probleme elveţienilor, care speră acum ca la ora meciului să fie mai răcoare. Mai ales că partida a fost programată pentru ora 22:00.

Ce-i deranjează pe jucătorii Elveţiei la Bucureşti

Antrenamentul de sâmbătă seară a fost sufocant pentru jucătorii Elveţiei. Cu temperaturi de peste 30 de grade, elevii lui Vladimir Petkovic au transpirat serios la şedinţă de pregătire pe care au susţinut-o pe noul stadion Steaua.

Manuel Akanji, fundaş la Borussia Dortmund, recunoaşte că temperaturile au fost deranjate şi speră că, la ora meciului cu Franţa, condiţiile de joc vor fi mult mai bune. 

”Din fericire, meciul începe aici la ora 22:00 şi o să fie puţin mai răcoare. Oricum ar fi, condiţiile sunt aceleaşi pentru ambele echipe”, a declarat Manuel Akanji, citat de Blues News.

Fundaşul în vârstă de 25 de ani a ţinut să sublinieze că însă că Elveţia va avea o abordare curajoasă contra Franţei, deşi întâlneşte una dintre favoritele la câştigarea trofeului:

”Nu ne temem niciodată de adversarii noştri, nici măcar de Franţa. Nu ne vom apăra, pentru că dacă vrei să mergi mai departe într-un turneu, trebuie să poţi învinge un adversar precum Franţa”, a mai spus Akanji.

Elveţia va întâlni Franţa luni, de la 22:00, pe National Arena, în optimile EURO 2020. Câştigătoarea va juca în sferturi cu învingătoarea dintre Croaţia şi Spania.

Francezii s-au plâns şi ei de căldură

Temperaturile ridicate înregistrate în Bucureşti i-au deranjat şi pe francezi, care au sosit vineri în România. Hugo Delom, corespondent L'Equipe, susţine că valul de căldură afectează starea de confort a jucătorilor lui Didier Deschamps.

În plus, Hugo Delom susţine că au fost probleme şi cu aerul condiţionat de la hotelul în care s-a cazat delegaţia Franţei: ”Aerul condiţionat a fost capricios, iar jucătorii s-au plâns de lenjeria de pat”.

Afla mai multe despre: akanji 

viewscnt
Articole similare