Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi mai multe griji pentru selecţionerul Cosmin Contra: Vlad Chiricheş se va opera din nou săptămâna viitoare

Şi mai multe griji pentru selecţionerul Cosmin Contra: Vlad Chiricheş se va opera din nou săptămâna viitoare

Stranieri

Comentarii

Situaţia fundaşului român Vlad Chiricheş pare din ce în ce mai complicată. Presa italiană anunţă că Vlad s-ar putea opera din nou.

Update: Goal Italia anunţă că internaţionalul român se va opera săptămâna viitoare la umăr. Chiricheş abia revenise după o leziune musculară, succesivă intervenţiei chirugicale la ligamentele încrucişate ale genunchiului stâng.

 

 

Căpitanul echipei naţionale s-a accidentat în debutul partide cu Atalanta la umăr, în urma unui contact dur cu golgheterul formaţiei lui Gasperini, Duvan Zapata.

Conform cotidianului Tuttosport, astăzi, 25 aprilie, Vlad Chircheş va fi supus unor ultime teste medicale care vor confirma sau infirma nevoia unei noi operaţii.

Chiricheş a evoluat în acest sezon în doar 148 de minute în Serie A şi în alte 224 de minute în Europa League. Nu e prima dată când Vlad Chiricheş are probleme la umăr. În mai 2018, a ajuns pe masa de operaţie spre finalul sezonului din Serie A, soluţie favorizată şi de ratarea calificării cu naţionala la Mondialul din Rusia.

Afla mai multe despre: vlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare