Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi partenera lui Daniele Rugani are coronavirus. În ce stare se află jurnalista sportivă: "Mulţumesc pentru afecţiune!"

Şi partenera lui Daniele Rugani are coronavirus. În ce stare se află jurnalista sportivă: "Mulţumesc pentru afecţiune!"galerie foto

Juventus

Comentarii

Michela Persico, jurnalistă sportivă şi partenera fotbalistului lui Juventus depistat pozitiv cu COVID-19, Daniele Rugani, a anunţat că are, la rândul ei, coronavirus.

În vârstă de 29 de ani, Michela Persico a făcut anunţul luni seară, prin intermediul reţelelor de socializare: "Rezultat pozitiv, dar asimptomatic! Sunt bine şi vă mulţumesc foarte mult pentru afecţiune!", a notat jurnalista de la Mediaset, într-o postare pe Instagram.

CICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

 

Rugani: "Sunt bine. Izolarea e lungă şi plictisitoare, dar aşa este pentru toată lumea"

Fundaşul echipei Juventus Torino, Daniele Rugani, primul fotbalist din Serie A infectat cu Covid-19, a declarat, luni, că se simte bine, subliniind însă că izolarea e plictisoare.

"Sunt bine, mereu am fostie. Nu am avut simptomele obişnuite. Am avut noroc şi sper că acest lucru va ajuta lumea. A fost greu, mai ales din cauza mediatizării. Mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje. Sunt singur la hotel şi voi mai rămâne aici pentru o vreme. Izolarea este lungă şi plictisitoare atât pentrumine cât şi pentru toată lumea", a declarat Rugani.

Miercuri, Juventus Torino a anunţat că fotbalistul Daniele Rugani a fost diagnosticat cu Covid-19 şi este asimptomatic.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare