Experiențe împreună.
You are here:

Şi România a fost la CM | Octavian Goga, prezent la cinci meciuri de la Campionatul Mondial în calitate de Comisar FIFA

Şi România a fost la CM | Octavian Goga, prezent la cinci meciuri de la Campionatul Mondial în calitate de Comisar FIFA

Octavian Goga, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, şi membru al Comitetului Executiv ca reprezentant al Asociaţiilor Judeţene de Fotbal, a fost unul dintre cei 11 comisari de joc desemnaţi de FIFA pentru a participa la Campionatul Mondial din Rusia.

În total, FIFA are aproximativ 400 de comisari de joc, 120 în Europa, dintre care au fost selectaţi 11, cinci din Europa şi alţi şase din celelalte confederaţii.

A fost pentru prima dată când România a avut un reprezentat printre comisarii FIFA la turneu final de Campionat Mondial.

Goga (57 de ani) a participat la cinci partide la Mondialul abia încheiat, două în zona Saransk, Peru - Danemarca şi Columbia - Japonia, apoi alte trei jocuri la Ekaterinburg, Franţa - Peru, Senegal - Japonia şi Mexic - Suedia.

"Totul a fost la superlativ, organizarea a fost impecabilă, nu au existat incidente la nici un meci la care am fost delegat. FIFA împreună cu Comitetul Local de Organizare au conlucrat perfect la acest turneu final, ţinând cont de numărul impresionant de fani prezenţi la evenimente, atât pe stadioane, acolo unde toate partidele la care am fost delegat s-au jucat cu casa închisă, cât şi alte zone cu unde suporterii erau prezenţi în număr extrem de mare!", a declarat Octavian Goga pentru frf.ro

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta