Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Şi tu, Brutus?”. Un coechipier de la Bayern i-a provocat o accidentare gravă lui Ivan Perisic

„Şi tu, Brutus?”. Un coechipier de la Bayern i-a provocat o accidentare gravă lui Ivan Perisic

Bayern Munchen

Comentarii

Ivan Perisic va lipsi minim patru săptămâni de pe gazon după ce şi-a rupt glezna la un antrenament. Accidentarea i-a fost produsă chiar de către un coechipier. Este vorba despre proaspăt venitul Alvaro Odriozola.

Verdictul accidentării lui Perisic a fost anunţat chiar de către antrenorul interimar al lui Bayern Munchen, Hansi Flick.

Acesta a anunţat că mijlocaşul croat va lipsi cel puţin o lună de pe gazon după ce i-au fost introduse şuruburi în glezna piciorului drept pentru a remedia pagubele produse de Odriozola.

Conform celor de la Bild, Perisic a fost scos din antrenamentul de marţi al lui Bayern după un tackling al fundaşului spaniol abia venit sub formă de împrumut de la Real Madrid.

Iniţial, accidentarea nu părea atât de gravă. 

„Trebuie să se recupereze. Va dura minim patru săptămâni, după care va putea să se antreneze din nou. Astfel de lucruri se întâmplă în fotbal. Ne-am fi bucurat să nu se întâmple tocmai acum aşa ceva”, a declarat antrenorul lui Bayern, Hans Flick.

Bayern Munchen joacă miercuri, 5 februarie, în optimile Cupei Germaniei, împotriva lui Hoffenheim. Partida va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1, de la ora 21:45. 

Afla mai multe despre: perisicbayernodriozola 

viewscnt
Articole similare