Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sibienii nu vor vedea Liga 1 până în martie! Termenul de finalizare al lucrărilor de modernizare a fost extins

Sibienii nu vor vedea Liga 1 până în martie! Termenul de finalizare al lucrărilor de modernizare a fost extins

Hermannstadt​

Comentarii

Speranţele fanilor lui FC Hermannstadt de a vedea meciuri în liga 1 la Sibiu în 2018, sunt spulberate complet. Municipalitatea sibiană şi SC Construcţii SA au semnat un act adiţional prin care termenul de finalizare al lucrărilor a fost extins până în martie 2019.

”Luând în considerare cererile de decalare transmise de constructor care invocă lucrările neprevăzute apărute, condiţiile meteo nefavorabile înregistrate pe parcursul execuţiei contractului şi dificultatea cu care s-a confruntat acesta în achiziţia unor produse prefabricate şi a unor lucrări specializate, s-a a decis acordarea decalării de termen”, spun cei de la primăria Sibiu.
 
”Antreprenorul general şi Serviciul de Administrare a Domeniului Public au semnat un act adiţional prin care termenul de finalizare a lucrărilor este extins până în 15 martie 2019. Odată cu acordarea acestei decalări, s-a pus în vedere constructorului suplimentarea semnificativă a personalului de pe şantier pentru a putea respecta acest nou termen contractual deoarece, pe parcursul execuţie contractului, s-a constatat că forţa de muncă de pe şantier a fost insuficientă.”, mai spun cei de la primăria Sibiu, într-un răspuns remis unei solicitări Ora de Sibiu.
 

Afla mai multe despre: hermannstadtstadionlucrarisibiu 

viewscnt
Articole similare