Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silvian Cristescu, o nouă replică! De ce o numeşte Bistriţa pe FC Botoşani şi mesaj pentru Croitoru: "E femeie în 'casă', se pupa cu alţii" EXCLUSIV

Silvian Cristescu, o nouă replică! De ce o numeşte Bistriţa pe FC Botoşani şi mesaj pentru Croitoru: "E femeie în 'casă', se pupa cu alţii" EXCLUSIV
Comentarii

Silvian Cristescu a atins mai multe puncte, la o zi distanţă de la scandalul din tribuna de pe "Ion Oblemenco". I-a transmis încă un mesaj lui Marius Croitoru şi a asemănat-o pe FC Botoşani cu Gloria Bistriţa.

Cum i-ar fi iritat Croitoru pe olteni înainte de izbucnirea lui Cristescu

"Eu ştiu ce am făcut, nu am văzut imaginile. Întrebarea asta să i-o puneţi domnului de la Botoşani, lui Croitoru. De-a lungul istoriei nu am făcut un gest fără să fiu provocat. A început să ne arate semne obscene, noi aveam ce aveam cu arbitrul. A pus mâna la ureche şi ne arăta cu degetul. Noi suntem proşti? Arăta degetul mijlociu pe lângă ureche. Noi, cu Botoşani, am fost văduviţi cu cinci puncte. E normal să fiu subiectiv privind Universitatea Craiova, dar am fost şi avantajaţi, dar prea puţin faţă de celelalte echipe. 

Înainte de a ne face semnul cu degetul, când ia roşul fotbalistul de la Botoşani, Croitoru îl înjură pe jucătorul nostru. Să vă uitaţi la fază. După, în continuu ne-a arătat semne obscene, am 50 de martori, observatorul de joc, toată lumea a văzut asta", a adeclarat Silvian Cristescu pentru Telekom Sport. 

Spre finalul primei reprize, Cristescu a răbufnit pe stadion, în U Craiova - FC Botoşani 2-3, atunci când a înjurat şi a fost ţinut cu greu de mai multe persoane. 

FC Botoşani, botezată Bistriţa

Discursul lui Cristescu a continuat şi a susţinut că FC Botoşani, pe care a botezat-o Bistriţa, îi aminteşte de Jean Pădureanu de pe vremea Cooperativei. Fostul fotbalist al Universităţii a făcut referire la victoria FCSB-ului din deplasarea cu echipa lui Croitoru, scor 3-1, din penultima etapă.  

"Totul s-a întâmplat în contextul în care ei au jucat un meci amical cu FCSB (n.r. - FC Botoşani - FCSB 1-3), Bistriţa, nu Botoşani. Exact ce s-a întâmplat cu Bistriţa atâţia ani, aşa se întâmplă şi acum. Ce s-a întâmplat cu Cooperativa, aşa se întâmplă şi acum. Aşa îmi arată mie. Aşa îi percep eu, ca pe Bistriţa. Cu cine au ei chef joacă. 

N-a spus nimeni că a fost blat, a fost un meci între prieteni, pe simpatii. Blat ar fi dacă s-ar da bani. Pentru ei, obiectivul principal a fost să se pregătească pentru meciul cu Craiova. Nu e blat. Cu ăştia de la FCSB sunt prieten, cu alţii, nu. M-am supărat doar că ne-a făcut semne obscene. Dacă aş avea cea mai mică dovadă (n.r. - despre blat), aş umbla cu ea pe stradă, dar nu am. 

Antrenorul de la Botoşani e femeie în casă. Dacă eşti femeie în casă, nu poţi fi bărbat în altă parte. Să puneţi casa în ghilimele. Categoric că regret ce am făcut, dar am ajuns la capătul răbdării. Probabil că am exagerat puţin, dar, cu trei zile în urmă, de Paşte, se pupa cu ceilalţi... Am fost provocat, dar ăla nu are nicio scuză. Eu sunt oltean, trăim altfel lucrurile. Noi avem alt temperament, fiecare om trebuie luat cu fiecare temperament. N-am sărit la bătaie, i-am făcut doar reproşuri. N-am sărit la bătaie, au venit să mă evacueze", a mai spus Cristescu.  

 

Afla mai multe despre: silvian cristescuuniversitatea craiovafc botosaniuniversitatea craiovamarius croitoru 

viewscnt
Articole similare