Experiențe împreună.
You are here:

Silvio Berlusconi este încântat de un fotbalist român şi vrea să-l transfere: ”A intrat pe carnetul lui de cheltuieli”

Silvio Berlusconi este încântat de un fotbalist român şi vrea să-l transfere: ”A intrat pe carnetul lui de cheltuieli”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Legendarul Silvio Berlusconi a rămas încântat de evoluţiile unui jucător român şi vrea să-l transfere la clubul pe care îl deţine acum, Monza. Echipa de lângă Milano îşi propune să promoveze în Serie A la finalul acestui sezon.

Un fotbalist român i-a atras atenţia lui Silvio Berlusconi, care a rămas încântat de evoluţiile lui. Este vorba despre Marius Marin, care a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători de la Pisa.

Presa din Italia scrie că internaţionalul român de tineret este una dintre ţintele pe care cei de la Monza şi le-a stabilit în această vară, în contextul în care vor să-şi construiască o echipă care să atace promovarea în Serie A.

Marius Marin, fotbalistul român care l-a încântat pe Silvio Berlusconi

În vârstă de 22 de ani, Marius Marin a fost transferat de Pisa în vara lui 2019, de la Sassuolo, în schimbul a 400.000 de euro. În tot acest timp, internaţionalul român de tineret a devenit unul dintre cei mai buni jucători de la Pisa. În sezonul care s-a încheiat, Marius Marin a avut 35 de apariţii, două goluri şi 3 assist-uri.

Evoluţiile bune reuşite de mijlocaşul central au atras atenţia mai multor cluburi din Italia şi Marius Marin s-ar putea transfera în această vară. Mai ales că Pisa, care a terminat pe locul 14 în Serie B, nu este o echipă cu pretenţii.

Unul dintre cei care au rămas încântaţi de jocurile bune făcute de Marius Marin este Silvio Berlusconi, fost patron la AC Milan, care în prezent investeşte la Monza. Publicaţia Il Tirreno Pisa scrie ”Monza creşte presiunea pentru Marin” şi sunt şanse bune să se facă acest transfer, deoarece clubul de lângă Milano are suficientă forţă financiară să facă o ofertă tentantă.

Pe de altă parte, La Nazione scrie că suporterii celor de la Pisa nu sunt de acord ca Marius Marin să fie cedat unei rivale din Serie B şi cer clubului să-l vândă în Serie A, dacă tot îşi doresc să-l cedeze: ”Dacă într-adevăr trebuie să-l vindem, măcar să-l trimitel în Serie A. Nu la Monza sau la un alt concurent direct”, este mesajul suporterilor.

Ce de La Nazione mai scriu despre Marius Marin că ”mijlocaşul, care este chemat la naţionala României pentru Jocurile Olimpice, a ajuns în carnetul de cheltuieli al echipei lui Silvio Berlusconi”.

viewscnt
Articole similare
Ce cadou i-a adus Ion Țiriac Simonei Halep cu ocazia zilei de naștere. Miliardarul, primele...