Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silviu Lung Jr. a mărturisit tot şi a dezvăluit de ce a decis să se retragă de la echipa naţională. ”La ultima convocare se schimbaseră foarte multe!”

Silviu Lung Jr. a mărturisit tot şi a dezvăluit de ce a decis să se retragă de la echipa naţională. ”La ultima convocare se schimbaseră foarte multe!”

Echipa națională

Comentarii

Silviu Lung jr. a dezvăluit care a fost motivul pentru care a decis să se retragă de la echipa naţională.

Portarul român este legitimat la echipa din Turcia, Kayserispor, club care ocupă locul 16 în campionatul unde mai evoluează Moruţan şi Cicâldău. Lung se află de 5 ani în Turcia, unde este apreciat de fanii lui Kayserispor. 

Fostul jucător de la Astra a dezvăluit motivele care l-au determinat să se retragă de la echipa naţională. El a dezvăluit că nu a intrat în conflict cu nimeni, ci doar a dorit să se concentreze pe echipa de club. De asemenea, românul a dezvăluit că vrea să joace fotbal profesionist până la 40 de ani. 

”La ultima convocare se schimbaseră foarte multe!”

”Decizia de a mă retrage a venit treptat. Am luat decizia de a mă focusa pe tot ceea ce înseamnă echipa de club. Nu a fost nicio supărare, nimic. Totul a venit normal, nu a fost nicio ceartă cu nimeni.

M-am simţit foarte bine, am fost convocat constant, în ultimii 10 ani. A fost un grup foarte frumos. La ultima convocare se schimbaseră foarte multe, toţi băieţii, grupul. M-am gândit că cel mai bine este să mă concentrez pe echipa de club. Atât timp cât o să mă simt bine şi o să am plăcerea de a juca, nu se pune problema să mă las.

Aş vrea să joc până la 40 de ani. Nu privesc ceea ce fac ca pe un job, încă am pasiunea asta, plăcerea asta. Atât timp cât am pasiunea asta, nu mă gândesc la retragere. Aş vrea să continui în străinătate. Asta este prioritatea", a spus Silviu Lung Jr., potrivit AntenaSport.ro. 

Turcii au plătit pentru semnătura lui Silviu Lung 350.000 de euro. El a fost transferat de la Astra Giurgiu, iar de atunci, a devenit treptat titular. Pentru echipa naţională, Silviu Lung are doar 3 meciuri, fiind de multe ori considerat a treia variantă, după Costel Pantilimon şi Ciprian Tătăruşanu. 

Silviu Lung Jr. a mai evoluat în România pentru Universitatea Craiova şi Astra Giurgiu. 

Afla mai multe despre: silviu lung jr-românia-turcia 

viewscnt
Articole similare