Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silviu Lung Jr, impresionat de mausoleul "Kamal Ataturk" din Ankara. "A fost o experienţă incredibilă"

Silviu Lung Jr, impresionat de mausoleul "Kamal Ataturk" din Ankara. "A fost o experienţă incredibilă"

Fotbal

Comentarii

Silviu Lung a profit de pauza competiţională din Turcia şi a vizitat alături de soţia sa mausoleului "Mustafa Kemal Ataturk" din Ankara fiind profund impresionat de ce a auzit şi văzut.

Românul Silviu Lung Jr. este portarul cu cele mai multe parade din campionatul Turciei în prima jumătate a sezonului, chiar dacă echipa sa, Kayserisport este ultima în clasament, cu 42 de goluri luate în 17 meciuri. Cu toate acestea, presa din Turcia îl apreciază pe jucătorul român, iar în această vacanţă au aflat de oltean primele impresii după ce acesta a vizitat capitala Turciei, Ankara.

"A fost o experienţă incredibilă pentru mine. A fost foarte frumos. Am vizitat pentru prima dată Ankara împreună cu soţia mea. Am auzit poveştile despre Mustafa Kemal Ataturk şi câtă influenţă a avut pentru această ţară şi am învăţat să-i mulţumesc, deoarece această ţară şi-a câştigat democraţia"

Silviu Lung a declarat că Mausoleul lui Ataturk este unul foarte foarte impresionant: "Poporul turc îl va face pe Ataturk să trăiască pentru totdeauna prin această lucrare grozavă", a completat Silviu Lung.

Afla mai multe despre: fotbalsilviu lung 

viewscnt
Articole similare