Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silviu Lung Jr. s-a retras de la echipa naţională! Mesajul portarului şi anunţul făcut de FRF: "Rămân cu inima"

Silviu Lung Jr. s-a retras de la echipa naţională! Mesajul portarului şi anunţul făcut de FRF: "Rămân cu inima"

Echipa națională

Comentarii

Silviu Lung Jr. (31 de ani) a luat decizia de a se retrage de la echipa naţională a României, anunţă Federaţia Română de Fotbal. Portarul a avut şi un mesaj pentru suporteri.

“Dragi suporteri, coechipieri şi membri ai staff-ului echipei naţionale,

Am petrecut 11 ani minunaţi la echipa naţională, am avut colegi de excepţie şi selecţioneri care m-au preţuit, bucurându-mă de afecţiunea suporterilor noştri minunaţi. Am răspuns cu drag fiecărei convocări şi am venit cu bucurie la lot. România a avut mereu portari de valoare, tradiţie care cu siguranţă va continua şi în anii ce urmează.

A fost mai bine de un deceniu în care m-am bucurat de atmosfera frumoasă din sânul echipei naţionale şi vă mulţumesc tuturor pentru lucrurile pe care le-am învăţat şi pentru prietenia cu care m-aţi înconjurat mereu.

Cuvintele sunt prea puţine să îmi exprim recunoştinţa pentru fiecare dintre voi, suporteri, colegi de echipă, membrii ai staff-urilor tehnice şi administrative. Am câştigat prieteni adevăraţi la echipa naţională şi în Federaţia Română de Fotbal, cu care mă mândresc.

Voi rămâne totdeauna cu inima aproape de cea mai frumoasă echipă din lume: ROMÂNIA!“, a spus portarul. 

Silviu Lung Jr. s-a retras de la echipa naţională!

Fotbalistul lui Kayserispor a dat semne că nu ar mai vrea să vină la naţională, din moment ce el a refuzat ultima convocare. Chiar dacă s-a aflat în lot de foarte multe ori, Lung Jr. a bifat doar trei prezenţe la prima reprezentativă. Prima convocare a venit în 2010, însă debutul şi l-a făcut abia un an mai târziu, într-o partidă cu Albania, din preliminariile pentru Campionatul European. 

"Silviu a apărat de 3 ori poarta primei reprezentative, fiind în schimb o prezenţă constantă în lotul României, un exemplu de profesionalism şi seriozitate. Echipa naţională şi Federaţia Română de Fotbal îi mulţumesc şi îi urează mult succes în cariera viitoare la nivel de club!", a fost şi mesajul FRF. 

Titular de drept în poarta naţionalei este Ciprian Tătăruşanu, de la AC Milan. În lotul naţionalei s-au mai aflat, în ultima perioadă Florin Niţă, Ionuţ Radu şi, mai nou, David Lazar de la Astra Giurgiu. 

Afla mai multe despre: silviu lungromania 

viewscnt
Articole similare