Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silviu Lung se salvează de la retrogradare! Un alt club din Turcia vrea să-l transfere în această vară

Silviu Lung se salvează de la retrogradare! Un alt club din Turcia vrea să-l transfere în această vară

Stranieri

Comentarii

Silviu Lung jr. (31 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti de la Kayserispor, iar paradele prin care şi-a salvat echipa în multe rânduri nu au trecut neobservat. Internaţionalul român poate schimba echipa în această vară, anunţă turcii.

Silviu Lung poate prinde un alt transfer în Turcia

Kayserispor este pe ultimul loc în prima ligă din Turcia, iar Silviu Lung jr. şi-ar putea găsi salvarea de la retrogradare din partea unui alt club din campionat. Jurnaliştii de la Sabah susţin că Denizlispor, echipa de pe locul 10, are nevoie de un portar. 

Denizlispor se desparte de portarul Adam Stachowiak, cel care nu s-a înţeles cu conducerea în privinţa contractului: „Îi datoram 27.500 de euro lui Stachowiak, dar el a avut o abordare greşită. A cerut să fim sancţionaţi. Mai mult, şi-a dorit un contract anual de 600.000 de euro, până să se termine cel care este în curs. A vrut să primească de două ori mai mulţi bani decât până acum!”, a reacţionat în urmă cu câteva zile başkanul lui Denizlispor, Ali Cetin.

Sursa citată susţine că Denizlispor s-a orientat rapid şi l-a pus pe Silviu Lung jr. pe lista de transferuri. Conducerea i-a contactat pe reprezentanţii portarului român, iar mutarea are şanse mari de a se realiza. Denizlispor mizează pe locul din clasament al lui Kayserispor, dar şi pe faptul că înţelegerea românului expiră în iulie. 

Momentan, Silviu Lung jr. a cerut răbdare în privinţa transferului, mai susţine sursa citată. 

 

Afla mai multe despre: silviu lungdenizlispor 

viewscnt
Articole similare