Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simeone a găsit deja înlocuitorul potrivit pentru Rodrigo. Atletico Madrid a anunţat transferul unui fotbalist care s-a aflat şi pe lista Realului

Simeone a găsit deja înlocuitorul potrivit pentru Rodrigo. Atletico Madrid a anunţat transferul unui fotbalist care s-a aflat şi pe lista Realului

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid l-a transferat pe Hector Herrera (29 de ani). El îl înlocuieşte pe Rodrigo, fotbalist care ajunge la Manchester City.

Mijlocaşul defensiv Hector Herrera s-a transferat la Atletico Madrid. Mutarea a fost confirmată oficial de gruparea de pe Wanda Metropolitano: ”Acord pentru transferul lui Herrera, cel care devine fotbalistul echipei noastre. Mexicanul va semna mâine (n.r joi) un contract pe trei sezoane cu Atletico Madrid” se arată într-un comunicat oficial emis de club.

Mexicanul a evoluat în ultimii 6 ani la FC Porto şi are 70 de selecţii în naţionala ţării sale, pentru care a marcat 5 goluri. El a fost dorit vara trecută şi de Real Madrid, atunci când la marea rivală a lui Atletico a fost instalat fostul tehnician de la FC Porto, Julen Lopetegui.

Teoretic, Herrera vine să acopere locul pe care îl lasă în primul 11, Rodrigo Hernandez. Acesta şi-a plătit singur clauza de reziliere a contractului cu Atletico Madrid, clauză cifrată la 70 de milioane de euro.

 

 

”Rodri” ajunge la Manchester City, acolo unde a fost dorit cu insistenţă de antrenorul Josep Guardiola. Detalii AICI

Afla mai multe despre: atletico madridhector herrera 

viewscnt
Articole similare