Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simeone a găsit înlocuitorul perfect pentru Griezmann, dar Atletico nu vrea să plătească. Despre cine este vorba şi cât trebuie să dea

Simeone a găsit înlocuitorul perfect pentru Griezmann, dar Atletico nu vrea să plătească. Despre cine este vorba şi cât trebuie să dea

La Liga

Comentarii

Nu mai este nicio surpriză că Antoine Griezmann va pleca de la Atletico Madrid. În interiorul clubului era cunoscută decizia francezului încă din primăvară, dar cu toate acestea şefii clubului din Madrid nu au transferat un înlocuitor pentru campionul mondial.

Diego Simeone (49 de ani) l-a ales pe cel care va trebui să îl facă uitat pe Griezmann la Atletico Madrid, dar a întâmpinat o problemă. Conducătorii lui Atletico Madrid nu vor să plătească suma cerută de cei de la Napoli, căci despre Lorenzo Insigne (28 de ani) este vorba. 

Cotidianul napoletan Il Mattino scrie că Atletico îl doreşte pe micuţul mijlocaş ofensiv de la Napoli, dar oferă doar 55 de milioane de euro. În schimb, De Laurentiis se gândeşte să îl vândă doar dacă va primi o ofertă care este peste 80 de milioane de euro, astfel el vrea să dea o nouă lovitură, după ce în urmă cu câţiva ani l-a vândut pe Higuain la Juventus în schimbul a 90 de milioane. 

Internaţionalul italian care a marcat 10 goluri sezonul trecut, în Serie A, pentru Napoli, ar putea forţa plecarea din Campania, tentat fiind de salariul de 6,5 milioane de euro pe care i-l oferă Los Colchoneros pentru cinci ani de contract, notează sursa citată. 

Afla mai multe despre: atletico madridtransferlorenzo insigne 

viewscnt
Articole similare