Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simeone, aproape de lovitura verii la Atletico Madrid. Fotbalistul o lasă pe PSG pentru campioana Spaniei

Simeone, aproape de lovitura verii la Atletico Madrid. Fotbalistul o lasă pe PSG pentru campioana Spaniei

La Liga

Comentarii

După un turneu final de Campionat European foarte bun, Pablo Sarabia ar fi foarte aproape de un transfer la Atletico Madrid.

Dorit de Diego Pablo Simeone, Pablo Sarabia ar putea fi lovitura surpriză a verii pentru campioana Spaniei.

Spaniolul nu-şi găseşte locul la Paris Saint-Germain, acolo unde nu este titular de drept, şi ar vrea să facă pasul spre o altă echipă, notează Le Parisien.

Sursa citată susţine că PSG ar fi vrut să-l includă într-un schimb de jucători cu Lazio Roma, acolo de unde Mauricio Pochettino ar vrea să-l aducă pe Joaquin Correa. În schimb, interesul de ultimă oră al celor de la Atletico Madrid poate schimba situaţia fotbalistului spaniol.

Acesta ar prefera să revină în La Liga şi să lucreze alături de Diego Simeone, un antrenor pe care îl consideră potrivit în acest moment al carierei sale.

Sarabia a crescut la rivala locală a lui Atletico, Real Madrid, dar nu a reuşit să impresioneze în tricoul blanco, deşi era considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din pepiniera madrilenilor. Timp de şase ani a aparţinut Sarabia de Real Madrid, iar în cariera sa a mai jucat la Getafe şi Sevilla. Are 9 selecţii în prima reprezentativă a Spaniei şi 3 goluri marcate. În prezent, el este cotat la 25 de milioane de euro. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani ar putea fi o lovitură surpriză pregătită de Simeone în campania de transferuri din această vară. 

Afla mai multe despre: pablo sarabiapsgatletico madrid 

viewscnt
Articole similare