Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simeone, aproape de prima lovitură pe piaţa transferurilor. Negocieri avansate pentru unul dintre cei mai promiţători jucători spanioli

Simeone, aproape de prima lovitură pe piaţa transferurilor. Negocieri avansate pentru unul dintre cei mai promiţători jucători spanioli

Transferuri

Comentarii

Marc Cucurella ar putea fi primul transfer important al verii pentru campioana Spaniei, Atletico Madrid.

Potrivit site-ului fichajes.net, Marc Cucurella este unul dintre obiectivele principale ale antrenorului Diego Pablo Simeone în această perioadă de transferuri.

Cucurella spre Atletico Madrid

Fotbalistul format de FC Barcelona ar putea ajunge în această vară sub comanda antrenorului argentinian, iar Atletico poartă deja negocieri cu Getafe pentru a obţine semnătura jucătorului.

Se pare că gruparea madrilenă ar urma să propună şi unul sau doi jucători la schimb pentru Cucurella, plus o sumă de bani. Unul dintre jucătorii care ar putea ajunge la Getafe este Nehuen Perez, argentinianul care stagiunea trecută  a jucat la Granada. Un alt fotbalist de care Getafe pare interesată este Santiago Arias, columbianul pe care Atletico l-a împrumutat sezonul trecut la Bayer Leverkusen.

Marc Cucurella (22 de ani) a ajuns la Getafe în 2019. El a crescut la FC Barcelona şi a mai evoluat la Eibar. Fotbalistul de bandă stânga este internaţional spaniol din acest an, când şi-a făcut debutul în echipa naţională a Spaniei. Anterior, bifase meciuri la toate celelalte selecţionate de juniori ale ibericilor.  Cucurella este cotat la 20 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: cucurellasimeoneatletico madrid 

viewscnt
Articole similare