Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simeone, criză de nervi! Oblak pleacă de la Atletico Madrid, imediat după ce a semnat un nou contract! Cine îi achită clauza de reziliere

Simeone, criză de nervi! Oblak pleacă de la Atletico Madrid, imediat după ce a semnat un nou contract! Cine îi achită clauza de reziliere

Manchester United

Comentarii

Jan Oblak, unul dintre cei mai buni portari din lume, va pleca de la Atletico Madrid, asta deşi abia a semnat prelungirea contractului. Fotbalistul a insistat pentru o clauză pe care orice formaţie importantă o poate plăti.

Diego Simeone a făcut o criză de nervi atunci când a aflat că Oblak poate pleca la finalul sezonului de la Atletico Madrid. Chiar dacă echipa din Madrid a încercat să-i liniştească pe fani şi a anunţat prelungirea înţelegerii cu Oblak, portarul şi-a păstrat o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro.

Manchester United a discutat deja cu agenţii lui Oblak, iar dacă trupa de pe Old Trafford nu va reuşi să-i prelungească înţelegerea lui De Gea atunci va achita direct clauza de reziliere.

Oblak apără la Atletico din 2014, atunci când a fost transferat de la Benfica, pentru 16 milioane de euro. Între timp, internaţionalul sloven a adunat 203 prezenţe între buturile formaţiei din capitala Spaniei, alături de care a cucerit trei trofee: Supercupa Spaniei (2014/2015), Europa League (2017/2018) şi Supercupa Europei (2018/2019).

1,88 cm măsoară goalkeeper-ul lui Atletico

20 de selecţii are Oblak la naţionala Sloveniei
80 de milioane de euro este cota lui Oblak

Afla mai multe despre: oblaktransfer,  

viewscnt
Articole similare