Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simeone în alertă. Patru cluburi de top vor un jucător pe care Atletico l-a transferat vara trecută. Clauza este una "accesibilă"

Simeone în alertă. Patru cluburi de top vor un jucător pe care Atletico l-a transferat vara trecută. Clauza este una "accesibilă"

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid l-a cumpărat pe Rodri Hernandez în vară, de la Villarrreal, pentru 25 de milioane de euro, dar l-ar putea pierde după doar un sezon

Rodri Hernandez a impresionat în tricoul lui Villarreal în ultimii doi ani, iar după debutul în naţionala mare a Spaniei a venit transferul la Atletico Madrid. Simeone a plătit 25 de milioane pentru mijlocaşul la închidere de 22 de ani, iar răsplata a venit repede. Rodri a devenit jucător de bază. 26 de meciuri ca titular în 30 de etape, plus două goluri, opt meciuri, dintre care şase de la start în Champions League sunt cifrele sale. Conform Marca, City, United, PSG şi Bayern au fost impresionate de prestaţiile sale şi s-au interesat de un eventual transfer. Au avut surpriza să afle că Rodri are o clauză de reziliere de doar 70 de milioane de euro şi par dispuse să o plătească la vară.

Născut la Madrid, mijllocaşul de 1,91m a început fotbalul chiar la Atletico Madrid, acolo unde a jucat de la 11 până la 17 ani. A continuat la Villarreal, unde a şi debutat ca senior, iar din vară a revenit la Madrid.

Afla mai multe despre: rodrigo hernandezatleticotransfer 

viewscnt
Articole similare