Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simeone şi Joao Felix au rămas şomeri! Decizie de ultimă oră luată de Atletico Madrid

Simeone şi Joao Felix au rămas şomeri! Decizie de ultimă oră luată de Atletico Madrid

La Liga

Comentarii

Clubul spaniol a anunţat că a decis să-şi trimită toţi angajaţii, inclusiv jucătorii şi antrenorii, în şomaj tehnic, din cauza crizei financiare provocată de pandemia Coronavirus

Într-o scrisoare deschisă, preşedintele Gil Marin a anunţat că decizia de a-i trimite în şomaj tehnic pe toţi angajaţii a fost luată cu acordul tuturor părţilor. "O situaţia atât de gravă ne obligă să luăm astfel de dure, dar necesare pentru a menţine clubul în viaţă. Le mulţumim tuturor angajaţilor noştri pentru înţelegere şi sperăm ca situaţia să revină la normal cât mai curând", a explicat preşedintele madrilenilor.

Acesta a mai precizat că Atletico Madrid va continua să ajute comunitatea suporterilor şi pe cea medicală din Madrid.

Decizia luată de gruparea de pe Wanda vine la câteva zile după ce France Footbal a anunţat că Diego Simeone este cel mai bine plătit antrenor din lume, cu un venit anual în sezonul precedent de 40 de milioane de euro. Totuşi, şomajul tehnic în Spania înseamnă că Atletico Madrid îi va vira în continuare antrenorului său trei sferturi din salariu, iar statul spaniol îi va plăti şi el un salariu mediu lunar.

Afla mai multe despre: atletico madridsomaj tehniccoronavirus 

viewscnt
Articole similare