Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simeone ”undă verde” pentru plecarea lui Partey. Argentinianul l-a descoperit pe înlocuitorul acestuia în Premier League

Simeone ”undă verde” pentru plecarea lui Partey. Argentinianul l-a descoperit pe înlocuitorul acestuia în Premier League

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid este dispusă să renunţe la Thomas Partey. Spaniolii scriu că Simeone i-a găsit înlocuitor fotbalistului vânat de Arsenal.

”Peste 50 de milioane de euro şi Partey poate ajunge la Arsenal”, scriu spaniolii, care anunţă că Diego Pablo Simeone l-ar fi găsit deja pe cel care îl va înlocui la Atletico Madrid.

Este vorba despre internaţionalul columbian, Carlos Alberto Sanchez, fotbalist care joacă în Premier League la West Ham United. Columbianului îi expiră contractul cu gruparea londoneză şi poate fi transferat definitiv de Atletico Madrid. În vârstă de 34 de ani, el a mai jucat în La Liga pentru Elche şi Espanyol Barcelona.

Mijlocaşul defensiv se pliază perfect pe stilul de joc al lui Simeone. Supranumit ”La Roca” (”Stânca”), Sanchez ar urma să încaseze un salariu de 4 milioane de euro pe sezon la Atletico Madrid. În cariera sa el a mai jucat pentru Valenciennes, Elche, Aston Villa, Fiorentina, Espanyol şi West Ham United.

Sanchez are 88 de meciuri în echipa naţională, fără să marcheze vreun gol. 

Afla mai multe despre: thomas parteydiego simeonecarlos sanchez 

viewscnt
Articole similare