Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simo, campioană pe teren, campioană la modestie: ”Serena e prima la orice. E cea mai mare din toate timpurile!”

Simo, campioană pe teren, campioană la modestie: ”Serena e prima la orice. E cea mai mare din toate timpurile!”

Simona Halep

Comentarii

Pe aeroportul Henri Coandă, printre legendarii Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, Simona a călcat pe pământ românesc, pentru prima dată de când a cucerit trofeul de la Wimbledon.

Campioana de la Wimbledon a ajuns în România! Simona Halep a coborat din avion cu replica trofeului Wimbledon in brate si s-a indreptat catre salonul prezidential dupa ce a fost intampinata cu flori de Ion Tiriac, Ilie Nastase, ministrul sportului si seful COSR.

Acolo a oferit primele declaraţii şi a răspuns la întrebările jurnaliştilor. Victoria în faţa fostului număr 1 mondial, Serena Williams a fost una senzaţională şi a fost tratată ca atare de presa internaţională şi nu numai. Simona rămâne însă modestă şi cu picioarele pe pământ. Nu s-a ferit să vorbească la superlativ despre adversara sa din finala de la Wimbledon, sportiva pe care Halep o consideră cea mai mare jucătoare de tenis din istorie:

”Are cel mai puternic serviciu în tot circuitul feminin, lovitura de dreapta şi de rever pot să spun că mai sunt jucătoare care lovesc atât de puternic dar ea este cea mai bună jucătoare a lumii din toate timpurile şi cred că ocupă primul loc la orice. Ştiam că ea poate domina meciul în orice moment, aşa că am stat concentrată pe tactica mea şi cred că a fost foarte bine aşa. Nu a fost atât de uşor pe cât a părut. Emoţional a fost destul de greu, o încărcătură mare. Dar, aşa cum am spus, am fost destul de lucidă, de clară, pe tactica pe care am decis-o înainte de meci cu echipa mea. Consider că a fost meciul perfect, ziua perfectă. Nu m-am gândit nicio clipă la scor sau la ce se înâmplă pe teren. Am vrut foar să îmi fac treaba şi să cred că am şansa mea să câştig” a spus cu eleganţă campioana de la Wimbledon.

Simona Halep a obtinut prima victorie romaneasca la Wimbledon, iar trofeul a ajuns in tara azi, ora 17:00, pe aeroportul Henri Coanda. Simona Halep a fost primita la salonul de protocol, asa cum s-a intamplat si anul trecut cand a cucerit Roland Garros.

Afla mai multe despre: simona halepserena williams 

viewscnt
Articole similare