Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, 54 de minute de vis! Reacţia presei internaţionale după victoria categorică din sferturi a româncei

Simona Halep, 54 de minute de vis! Reacţia presei internaţionale după victoria categorică din sferturi a româncei

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a câştigat meciul cu Anett Kontaveit în doar 54 de minute. Presa internaţională laudă prestaţia fabuloasă a sportivei noastre.

Simona Halep a avut nevoie de doar 30 de minute pentru a câştiga primul set al meciului cu Anett Kontaveit si de alte 24 de minute pentru a-şi adjudeca meciul.

Simona Halep i-a uimit pe jurnaliştii strâini: "Dominantă!" "Fabuloasă" "Şi-a demonstrat clasa!"

Serviciu excelent, joc perfect din spatele terenului şi un rever implacabil. Simona Halep a dominat clar primul set al meciului cu estonianca Kontaveit şi s-a impus după 29 de minute cu scorul de 6-1.

Presa internaţională a reacţionat imediat: "Numărul 4 mondial şi-a demonstrat clasa în doar 29 de minute. Fostul lider al clasamentului WTA a jucat excepţional" scriu englezii.

"Neobosită" titrează şi contul oficial de Twitter al Australian Open. "Încrezătoare, agresivă, dominantă" remarcă şi presa spaniolă după primele 30 de minute ale meciului dintre Halep şi Kontaveit.

 

"Vecină cu perfecţiunea" a titrat după meci contul oficial al Australian Open. "Ce performanţă! Simona Halep merge în semifinale şi pare principalul pericol pentru Ash Barty" anunţă şi australienii de la Fox Australia.

"Halep a distrus-o pe Kontaveit. E puternică, experimentată şi rapidă. Mi se pare foarte încrezătoare şi are toate atuurile de partea ei. Va fi nevoie de cineva cu adevărat special pentru a o învinge" consideră şi jurnalistul Lloyd Douglas.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare