Experiențe împreună.
You are here:

Simona Halep a abandonat la Rogers Cup. ”Am avut probleme la tendonul lui Ahile încă de la primul meci!”

Simona Halep a abandonat la Rogers Cup. ”Am avut probleme la tendonul lui Ahile încă de la primul meci!”

Simona Halep

Simona Halep, locul 4 WTA, a declarat după ce a abandonat confruntarea cu sportiva cehă Marie Bouzkova, numărul 91 mondial, că a avut probleme la tendonul lui Ahile încă de la primul meci de la turneul Rogers Cup

“Am avut probleme la tendonul lui Ahile încă de la primul meci aici. Astăzi am simţit asta mai mult, de aceea am decis să abandonez”, a spus Halep.

Întrebată în legătură cu o eventuală contruntare cu Bianca Andreescu, dacă nu ar fi abandonat, fostul lider WTA a spus că aceasta ar fi avut loc în finală. “Mâine aş fi jucat cu Serena şi nu era deloc uşor”, a adăugat ea.

Pe pagina sa de Facebook, Simona Halep le-a mulţumit fanilor pentru susţinere: “Îmi pare rău că nu am putut termina meciul în această seară, dar vreau să le mulţumesc incredibililor fani din Toronto pentru că au venit – v-am auzit! Vă mulţumesc pentru o săptămână fantastică, Rogers Cup”.

Simona Halep, locul 4 mondial, a abandonat meciul cu Marie Bouzkova (Cehia, 91 WTA), din sferturi de la Rogers Cup, din cauza unei accidentări la tendon. După 20 de minute, Halep era condusă cu 4-0 în primul set însă a reuşit să egaleze, dar a pierdut setul cu 4-6, după 46 de minute. Apoi, jucătoarea română a decis să se retragă, după ce a cerut intervenţia medicului, ea acuzând dureri la un tendon.

Halep era deţinătoarea trofeului.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta