Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a anunţat când poate reveni pe teren: "Nu am luat încă o decizie clară, dar eu sper să încep cu Palermo". Când este programat turneul

Simona Halep a anunţat când poate reveni pe teren: "Nu am luat încă o decizie clară, dar eu sper să încep cu Palermo". Când este programat turneul

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, numărul doi mondial, a anunţat că ia în calcul să participe la turneul de la Palermo, programat să înceapă pe 3 august.

Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil vor evolua, duminică, la Cluj-Napoca. La meci va lua parte şi câştigătoarea dintre Irina Begu şi Gabriela Ruse, care se înfruntă în finala turneului demonstrativ de tenis Winners Open.

"Îmi este dor să joc şi îmi face mare plăcere să particip la acest turneu. Abia aştept să ne întâlnim pe teren împreună cu toţi ceilalţi jucători şi sper să fie distractiv. Momentan nu o să joc nimic, sunt doar aici la Cluj ca să ne simţim un pic bine.

Ca toată lumea (n.r. - despre perioada de izolare). Am stat protejată cât s-a putut de mult. M-am odihnit şi sper să treacă toată nebunia.

S-a schimbat viaţa mea. Totul e diferit. Faptul că nu mai călătoresc a fost şi un lucru bun, pentru că m-am odihnit foarte mult, mi-am dorit acest lucru. E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători în linişte şi fără teamă, pentru că este un pic îngrijorător. Nu am luat încă o decizie clară, dar eu sper să încep cu Palermo", a declarat Simona Halep, la sosirea la Cluj.

Turneul de la Palermo, dotat cu premii de peste două milioane de euro

Turneul de la Palermo este prima competiţie oficială care va fi organizată de când au fost sistate turneele de tenis, din cauza pandemiei cu virus Wuhan în luna martie. Turneul din Sicilia va avea loc începând cu 3 august, iar organizatorii speră să se desfăşoare şi cu spectatori în tribune, întrucât insula nu a fost afectată de multe cazuri de infectări cu corornavirusul.

Directorul turneului a invitat-o pe Simona şi speră să poată aduce în Italia şi alte jucătoare, precum Elina Svitolina (5 WTA) şi Kiki Bertens (7 WTA).

Premiile la acest turneu vor fi de 2.225.000 dolari.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare