Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a atras atenţia americanilor! Investiţiile făcute de liderul mondial sunt lăudate: ”A plătit două milioane de euro pentru asta”

Simona Halep a atras atenţia americanilor! Investiţiile făcute de liderul mondial sunt lăudate: ”A plătit două milioane de euro pentru asta”

Simona Halep

Comentarii

Americanii de la ”Tennis World” au realizat un material în care vorbesc despre investiţiile importante pe care Simona Halep le-a făcut în ultima perioadă.

Liderul mondial WTA a strâns peste 20 de milioane de-a lungul carierei, iar o bună parte din venituri le-a investit în afacerile familiei.

"Împreună cu tatăl şi fratele ei, Halep deţine mai multe clădiri în Constanţa şi are un un hotel de 4 stele lângă Poiana Braşov, iar recent şi-a închis cafeneaua din Constanţa pentru a construi un alt hotel. Halep ştie cum să se descurce în afaceri şi are şi o relaţie specială cu bogatul om de afaceri Ion Ţiriac

Mai mult, Simona a plătit două milioane de euro pentru un nou hotel la munteÎn plus, simbolic, Halep sponsorizează şi o echipă feminină de hochei", scriu cei de la Tennis World.

STERE HALEP GESTIONEAZĂ INVESTIŢIILE

Tatăl ei a realizat că această investiţie în imobiliare este una cât se poate de profitabilă. Aşa se şi explică interesul pe care familia Halep îl are faţă de această zonă a afacerilor”, a precizat sursa telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: halepinvestitiiafaceri 

viewscnt
Articole similare