Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a câştigat o mică avere dintr-un foc! Câţi bani şi-a asigurat după o singură victorie la Australian Open: record în privinţa premiilor

Simona Halep a câştigat o mică avere dintr-un foc! Câţi bani şi-a asigurat după o singură victorie la Australian Open: record în privinţa premiilor

Tenis

Comentarii

Simona Halep şi-a asigurat 88.000 de dolari în urma calificării în turul secund de la Australian Open, după ce a trecut cu brio de primul meci de la turneul australian.

Câţi bani a câştigat Simona Halep la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o pe americanca Jennifer Brady, ocupanta locului 49 în clasamentul mondial, scor 7-6 (5), 6-1, în primul tur al turneului de la Australian Open.

La ediţia din 2020, organizatorii au anunţat premii record de 71 de milioane de dolari, iar Simona Halep a reuşit să-şi asigure deja 88.000 de dolari, după numai o oră şi jumătate de joc cu Jennifer Brady.

Premiile de la Australian Open au fost crescute în acest an cu 13.6%, faţă de 2019. 

În 2020, câştigătorul Australian Open va încasa 2.8 milioane de dolari, în timp ce învinsul va primi 1.4 milioane de dolari. 

Dacă va ajunge în turul al treilea la turneul de Grand Slam, Simona Halep va obţine 124.000 de dolari. 

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria de la Australian Open

Simona Halep la Australian Open 2019. Unde s-a oprit fostul lider mondial

La Australian Open 2019, Simona Halep a ajuns până în runda a patra. Turneul a fost câştigat de Naomi Osaka, care s-a impus in finala cu Kvitova în trei seturi. Simona le-a depăşit pe rând pe Kaia Kanepi, Sofia Kenin şi Venus Williams, dar a pierdut in trei seturi în faţa Serenei Williams, 4-6 in decisiv.

Halep a pierdut 9 meciuri la turneul australian şi a câştigat 20. Până în prezent, Simona Halep a câştigat două turnee de Mare Şlem: Roland Garros în 2018 (victorie în faţa lui Sloane Stephens) şi Wimbledon în 2019 (victorie contra Serenei Williams).

 

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep australian opensimona halep banisimona halep premii 

viewscnt
Articole similare