Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a câştigat un munte de bani! Suma impresionantă care i-a intrat în conturi

Simona Halep a câştigat un munte de bani! Suma impresionantă care i-a intrat în conturi

Simona Halep

Comentarii

Românca Simona Halep, ocupă poziţia a patra în topul Forbes al sportivelor cu cele mai mari câştiguri în perioada iunie 2018 – iunie 2019.

Corespondentul New York Times, David Waldstein se declară impresionat de faptul că primele 5 sportive din lume conform Forbes sunt jucătoare de tenis. Într-o analiză mai amplă, publicaţia citată o laudă pe Halep pentru performanţa financiară de pe terenul de sport, dar şi din afara lui.

Serena Williams este prima cu 29.2 milioane de dolari câştigate în această perioadă, în timp ce Naomi Osaka ocupă poziţia secundă cu 24.3 milioane de dolari. Germanca Kerber este a treia în topul Forbes cu 11.8 milioane de dolari, ea fiind urmată de Simona Halep cu 10.2 milioane de dolari! Top 5 este încheiat de Sloane Stephens cu 9.6 milioane de dolari.

 

 

“Simona Halep a fost prima în ceea ce priveşte câştigurile obţinut din tenis în 2018 şi ocupă locul cinci în ierarhia all-time, cu 33 de milioane de dolari. Halep a câştigat trofee de grand slam în ultimii doi ani, ceea ce i-a atras bonusuri frumoase. Printre sponsorii româncei se numără Nike, Wilson, Mercedes-Benz şi Hublot”, scriu cei de la Forbes.

Halep a strâns în perioada iunie 2018-iunie 2019 o sumă impresionantă. Prin comparaţie, Alex Morgan, una dintre cele mai populare figuri feminine din sport, jucătoare de fotbal inclusiv in naţionala Statelor Unite a câştigat în aceeaşi perioadă 5.8 milioane de dolari, dintre care 5.5 milioane din sponsorizări. Una dintre rivalele Simonei, Maria Sharapova se poate ”lăuda” cu doar 7 milioane de dolari în aceeaşi perioadă, în timp de Ariya Jutanugarn, una dintre cele mai bune jucătoare de golf din lume a strâns în aceeaşi perioadă doar 5.3 milioane de dolari.

Simona Halep joacă în optimile de finală la Cincinnati

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, va evolua, vineri (joi, în SUA), cu americanca Madison Keys, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Partida este ultima a zilei şi a fost programată vineri, nu înainte de ora 02.00, pe Grandstand, al doilea teren din cadrul complexului Lindner Family Tennis Center din Mason.

Înainte acestui meci se vor disputa o întâlnire de simplu feminin şi trei de simplu masculin, cu începre de la ora 18.00.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare