Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a coborât un loc în clasamentul pentru Turneul Campioanelor. Rezultatele meciurilor de la Zhengzhou au afectat-o

Simona Halep a coborât un loc în clasamentul pentru Turneul Campioanelor. Rezultatele meciurilor de la Zhengzhou au afectat-o

Tenis

Comentarii

Olandeza Kiki Bertens, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-4, 7-6 (1), de australianca Ajla Tomljanovic, locul 46 WTA, în manşa a doua a turneului de categorie Premier la Zhengzhou.

Bertens, acceptată direct în această fază, a fost întrecută după un meci care a durat o oră şi 53 de minute.

În schimb, principala favorită a turneului, Karolina Pliskova, locul 2 WTA, a învins-o pe Polona Hercog din Slovenia, cu 6-3, 7-5, în 106 minute de joc.

Pliskova dispută la ora transmiterii acestei ştiri meciul cu Sofia Kenin, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 6, în sferturile de finală. Programul turneului de la Zhengzhou a fost afectată joi de ploaie.

După succesul cu Hercog, jucătoarea cehă, acceptată şi ea direct în manşa a doua, o va depăşi pe Simona Halep în clasamentul pentru Turneul Campioanelor. Pliskova va urca de pe locul 3 pe locul 2, iar Halep va coborî de pe 2 pe 3.

Jucătoarea română s-a retras de la Zhengzhou Open, urmând a evolua, spre finalul lunii septembrie, la Wuhan (turneu de 900 de puncte) şi Beijing (de 1.000 de puncte).

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare