Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a cucerit-o pe următoarea adversară de la Australian Open. Anett Kontaveit, mirată de ce a văzut: "Este incredibil"

Simona Halep a cucerit-o pe următoarea adversară de la Australian Open. Anett Kontaveit, mirată de ce a văzut: "Este incredibil"

Tenis

Comentarii

Anett Kontaveit (31 WTA) a vorbit, după calificarea în sferturile de finală de la Australian Open, despre următoarea adversară, Simona Halep (3 WTA), despre care a avut doar cuvinte de laudă. Printre altele. jucătoarea din Estonia a subliniat constanţa de care dă dovadă românca.

Simona Halep - Anett Kontaveit, miercuri, în sferturi la Australian Open 2020, LIVE TEXT pe telekomsport.ro

Simona Halep a jucat şi câştigat cele două partide disputate cu Kontaveit, ambele în 2017, scoruri 6-2, 6-4, în sferturi, la Roma, şi 6-3, 6-0, în turul al doilea, la Miami.

Jucătoarea din Estonia îşi poate lua revanşa la Australian Open, dar ştie că are în faţă o adversară de calibru: „Simona este atât de puternică, încât cred că va trebui să fac totul perfect pentru a o învinge. Nu am nimic de pierdut, mă voi bucura de acest meci. Abia aştept meciul cu Simona. Nu am mai jucat de câţiva ani, dar este o jucătoare extraordinară.

Va trebui să joc cel mai bun tenis al meu. Are o constanţă incredibilă în joc. Se mişcă excelent, joacă incredibil. Cu siguranţă va trebui să mă ridic la acest nivel şi să fiu agresivă„, a spus Anett Kontaveit, după victoria cu Iga Swiatek, scor 6-7 (4), 7-5, 7-5.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, s-a calificat în sferturi, după ce a învins-o, tot luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Elise Mertens (Belgia), locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16. În urma acestui rezultat, Halep va urca pe locul 2 WTA, după competiţia de la Melbourne.

Afla mai multe despre: anett kontaveitsimona halepanett kontaveit simona halepsimona halep australian opensimona halep rezultate australian open 

viewscnt
Articole similare