Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a dezvăluit, în cele din urmă, cât a donat pentru victimele incendiilor din Australia: "Sunt fericită să anunţ asta"

Simona Halep a dezvăluit, în cele din urmă, cât a donat pentru victimele incendiilor din Australia: "Sunt fericită să anunţ asta"

Tenis

Comentarii

Simona Halep a mărturisit că a donat 20.000 de euro pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia, după ce, la revenirea în ţară, declarase că preferă să nu dezvăluie suma.

"Fericită să anunţ că am donat un total de 20.000 de euro pentru incendiile de vegetaţie din Australia. O să mă port exemplar de acum înainte, promit, Darren!", a anunţat Halep, într-o postare pe pagina sa de Twitter.

 

 

Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care au donat

La 5 ianuarie, Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care au donat bani pentru victimele incendiilor din Australia. Dacă majoritatea jucătorilor au contribuit în urma aşilor de la meciuri, românca a ales săd ea pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill.

"Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani", a scris Halep pe Twitter.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a ratat calificarea în finala Australian Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare