Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a explicat absenţa sa de la Madrid Open: „Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit!”

Simona Halep a explicat absenţa sa de la Madrid Open: „Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep nu va participa la turneul de la Madrid, deşi organizatorii au anunţat că-i vor asigura un wild card.

Simona Halep a explicat de ce nu va participa la Madrid

Simona Halep a anunţat, într-un mesaj postat în social media, că lipseşte de la turneul de la Madrid deoarece corpul său are nevoie de mai mult timp pentru a fi pregătit să joace în circuitul WTA.

“Din păcate, corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit şi am luat decizia dificilă de a nu juca la Madrid. E greu, pentru că vreau să mă întorc cât mai repede în circuit, dar experienţa îmi spune să nu mă grăbesc. Mulţumesc @MutuaMadridOpen, care mi-a oferit wild card-ul, şi fanilor mei”, a notat Halep pe X.

La turneul de la Madrid, pe tabloul principal sunt trei românce: Ana Bogdan, Sorana Cîrstea şi Irina Begu. Ana Bogdan o va întâlni în pimul tur pe Xiyu Wang (China), Irina Begu pe Linda Fruhvirtova (Cehia), iar Sorana Cîrstea, cao de serie 27, va juca direct în turul doi.

 

Afla mai multe despre: simona haleptenismadrid 

viewscnt
Articole similare