Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a explicat cât de greu i-a fost să câştige primul meci la Indian Wells. Ce a încurcat-o atât de mult pe a doua jucătoare a lumii

Simona Halep a explicat cât de greu i-a fost să câştige primul meci la Indian Wells. Ce a încurcat-o atât de mult pe a doua jucătoare a lumii

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a calificat în turul trei la Indian Wells, după o victorie în două seturi cu Barbora Strycova, dar lucrurile nu au fost simple pentru Simona, care a povestit la finalul partidei ce a incomodat-o.

Simona Halep s-a calificat în turul trei la Indian Wells pentru a noua oară la rând. La finalul victoriei în două seturi în faţa Barborei Strycova, Simona a explicat care a fost cheia succesului cu cehoaica. 

"Sunt foarte fericită pentru cum am jucat. Cred că a fost un meci extraordinar, a avut un nivel bun. Întotdeauna am reuşit să joc la fel împotriva ei şi cred că de aceea am reuşti să o înving de fiecare dată", a declarat Halep. 

De ce i-a fost frică, Simona nu a scăpat: condiţiile meteo nu au fost cele mai bune pentru tenis. 

"A fost frumos să mă întorc aici şi să joc la capacitate maximă. Mi-a plăcut. Setul secund a fost mai greu pentru că a început să bată vântul. Condiţiile au fost grele, dar pentru ambele a fost la fel"

Simona va juca pentru un loc în turul patru împotriva Katerinei Kozlova, sportivă pe care nu a mai întâlnit-o până acum în circuit. Simona trebuie să pregătească singură partidele din moment ce încă nu şi-a ales un antrenor nou.

"Nu am mai jucat împotriva ei (n.r. Katerinei Kozlova). O să caut date despre ea. O să verific tot şi cu siguranţă o să fiu pregătită", a mai spus Simona. 

Afla mai multe despre: simona haleptenisindian wells 

viewscnt
Articole similare